06 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1651
Horoscopul pentru 7 septembrie 2021
06 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1651

Horoscopul pentru 7 septembrie 2021

BERBEC

Ai putea sa te gasesti oferind un umar de plans unui prieten care are nevoie astazi. A existat vreodata un timp in care ai fost inveselit pur si simplu pentru ca cineva sa ingrijit suficient pentru a intreba ce sa intamplat? Daca da, poti sa te referi la cat de mult te poate ajuta sa ajungi la un iubit care trece prin necazuri. Te poate face sa te simti foarte bine si in interior, stiind ca ai facut o diferenta.

TAUR

Fiind sfarsit de saptamana, distractia se afla pe primul plan. Esti dispus sa mai lasi deoparte munca si sa te destinzi alaturi de prieteni. Pe acasa ajungi din ce in ce mai putin, iar familia este nemultumita de intarzierile pe care le ai. Totusi, in urma iesirilor in oras vei intalni o persoana cu adevarat deosebita ce te va impresiona si exista posibilitatea sa legi o noua relatie de durata.

GEMENI

In aceasta zi vei fi interesat de niste cursuri de recalificare pentru ca simti ca ai ajuns intr-un punct mort cu ceea ce faci acum. Cei din jur au tendinta sa te ignore astazi si nu vei primi raspuns la intrebarile care te framanta. Nu te supara pe cei din jur doar pentru ca nu sunt de acord cu schimbarile pe care le propui in locuinta.

RAC

Ar fi bine sa iei in considerare o calatoriei cu o persoana apropiata. O pauza pe termen lung de la realitatea actuala poate fi doar lucrul necesar pentru a infuza o noua explozie de romantism in viata ta. Daca nu esti conectat, s-ar putea sa afli ca o aventura intr-o tara straina are ca rezultat satisfacerea iubirii vietii tale . Extinde-ti orizonturile si cauta noi moduri de gandire si credinta.

LEU

Astazi este o zi minunata pentru a-ti exprima gandurile. Vei gasi mintea deosebit de clara si gata de a aborda orice problema mentala care vine in calea ta. Tendinta ta este spre modalitati gratuite si neconventionale de rezolvare a problemelor. Exprima importanta capacitatii de a gandi singur. Scrie, fa anumite apeluri si surprinde pe cineva cu o vizita personala. Conecteaza-ti prietenii cu care nu ai vorbit de mult.

FECIOARĂ

S-ar putea sa fii atat de nervos pe o decizie care, chiar si dupa ce ai executat-o, nu vrea sa ofere rezultatele sperate. O data ce te gandesti la ceva, stai cu acea idee. Ai incredere in propriul proces mental. O data ce incepi sa iti rasfoiesti ideile, ar putea fi dificil sa gasesti asigurarea de care ai nevoie, deoarece vei calca inevitabil pe panta alunecoasa a indoielii de sine.

BALANȚĂ

Astazi este o zi minunata pentru a aduna date pentru un nou proiect pe care lucrezi. Pune-ti mintea la treaba si fa unele progrese pe o treaba importanta. Gaseste confort in munca ta. Asigura-te, totusi, ca lucrarea in care esti implicat este ceva care iti hraneste sufletul, spre deosebire de a pune bani in buzunar. Acest lucru este esential pentru mentinerea unei minti si a unui spirit sanatos.

SCORPION

Se pare ca dimineata vei avea mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o mostenire. In decursul acestei zile te vei pregati pentru o calatorie lunga impreuna cu un partener de afaceri. Ai idei originale, care se pot materializa in scurt timp. Poti incepe sa iti faci planuri de viitor, dar ar fi bine sa ai rabdare.

SĂGETĂTOR

Relatiile tale merg bine dintr-o perspectiva intelectuala, dar din punct de vedere emotional, s-ar putea sa simti ca nu sunt la fel de satisfacatoare cum ti-ai dori. Poate ca iti lasi creierul sa faca prea multe. Este timpul sa iti lasi inima sa preia totul si nevoile sale sa fie mentinute pentru un timp. Pe masura ce energia ta se schimba, la fel si oamenii din jurul tau. Lasa-i sa reactioneze oricum vor dori. Incerca sa nu fii suparat de modificarile care urmeaza.

CAPRICORN

Niciodata nu ai inteles de ce ti se resping CV-urile depuse chiar daca aplici pentru posturi conforme cu pregatirea ta. Esti pe cale sa pui mana pe telefon si sa intrebi care este problema cu aplicatia ta, doar ca persoana iubita te mai tempereaza si iti arata ca mai sunt multe alte locuri de munca unde poti aplica cu succes.

VĂRSĂTOR

Ai putea sa te simti nelinistit si nerabdator sa iesi afara pentru o vreme, dar sarcini lumesti te-ar putea forta sa o amani. Cineva care te intereseaza ar putea cere o favoare si desi este posibil sa nu vrei sa o ajuti pe aceasta persoana, probabil ca o vei face. Nu o lasa sa isi manifeste iritarea ci pur si simplu fa-o repede si accepta multumirile persoanei. Seara, mergi la o plimbare lunga sub clar de stele.

PEȘTI

Ai putea sa te gasesti oferind un umar de plans unui prieten care are nevoie astazi. A existat vreodata un timp in care ai fost inveselit pur si simplu pentru ca cineva sa ingrijit suficient pentru a intreba ce sa intamplat? Daca da, poti sa te referi la cat de mult te poate ajuta sa ajungi la un iubit care trece prin necazuri. Te poate face sa te simti foarte bine si in interior, stiind ca ai facut o diferenta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1956 locuitori

Lucăşeuca este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1956 de oameni. Satul Lucășeuca a fost menționat documentar în anul 1576.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.