05 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2649
Horoscopul pentru 6 septembrie 2021
05 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2649

Horoscopul pentru 6 septembrie 2021

BERBEC

Exista o forta puternica care te indeamna sa actionezi destul de prudent astazi. Cineva poate lucra in contradictie cu scopurile tale si incearca sa te incurce. Nu-i lasa pe oamenii din jur sa te deruteze. Ai la fel de mult dreptul de a iti exprima opiniile ca oricine altcineva. Utilizeaza-ti puterea mintii pentru a iesi cu brio din orice situatie. Libertatea este o stare de spirit. Fa ceva ce te face sa dansezi.

TAUR

Interactiunea cu ceilalti nu va fi doar distractiva astazi, ci ar putea sa iti ofere si cateva idei noi despre modul in care sa te ocupi de altele. Nu incerca sa cauti anumite subiecte pe site-uri de socializare pentru ca esti deja destul de ocupat. Sigur, tot va trebui sa treci prin munca care a fost facuta in ultima vreme, dar vorbind cu oameni care iti sunt empatici iti va permite sa vezi lumina de la capatul tunelului. Nu uita sa lasi telefonul mobil pornit. Un apel telefonic neasteptat ar trebui sa iti aduca niste vesti bune.

GEMENI

Intuitia este mai sigura decat mintea ta. Aceasta este o zi minunata in care trebuie sa te bucuri de o stare buna si de un memorie clara. Emotiile tale sunt destul de mari, deci ar fi bine sa profiti de aceasta energie si sa o impartasesti cu ceilalti. Spiritul tau generos, de cultivare este in crestere. Daca ai primi cate un banut pentru fiecare sfat pe care il dai astazi, ai fi milionar.

RAC

Instinctul tau de ingrijire este puternic astazi. Aceasta este o zi excelenta pentru a-ti dezvalui parerile. Probabil ca ai stat in spate, observand in liniste si colectand date de ceva timp. Acum este momentul sa iesi din umbra si sa lasi concluziile tale sa fie auzite. Nu lasa pe altii sa te impinga. Ia pozitie pentru ceea ce stii ca e drept.

LEU

Ai face bine sa te alaturi intensitatii zilei. Ai abilitatea de a dezlega orice ghicitoare si de a gasi cauza care sta la baza oricarui litigiu. Exista un mare potential pentru tine de a urma cateva proiecte majore de astazi. Lucreaza pentru a face presiuni cu ideile tale. Nu te intoarce. Sensibilitatea ta este cea mai mare valoare a ta. Simte-te liber sa iti exprimi emotiile.

FECIOARĂ

Nu incerca sa fortezi nici un raspuns de la oameni. Mananca un mic dejun sanatos si stai departe de cofeina. Relationeaza cu oamenii la nivel intelectual sau filosofic si discuta despre semnificatia vietii. Daca esti in cautarea simpatiei, va trebui sa astepti cateva zile. Oamenii nu sunt in starea de spirit necesara. Uneori vor doar sa ramana singuri.

BALANȚĂ

Astazi este o zi foarte expansiva pentru tine. Emotiile te pot duce in situatii favorabile cu ceilalti. Ritmul zilei poate parea putin lent, dar acest lucru poate fi folosit in avantajul tau. Examineaza fiecare detaliu cu grija si incearca sa nu lasi nici o piesa a ecuatiei neatinsa. Ar trebui sa te bucuri de o dispozitie stabila, grijulie care radiaza si atrage alte persoane spre tine.

SCORPION

Cuvintele ar putea sa nu fie cel mai bun mod de a comunica lucrurile astazi. Limbajul corpului, atingerea si gustul vor fi mult mai eficiente. Vei gasi ca simturile tale sunt foarte active. Lasa-ti picioarele sa iti urmeze instinctul. Bucura-te de o masa buna cu cineva special in seara asta.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi vei avea parte de o discutie destul de aprinsa cu partenerul de viata. Poate fi vorba despre o suma de bani pe care unul dintre voi a cheltuit-o fara rost. Incearca sa nu te enervezi. Fii calm, banii vin si pleaca dar anumite cuvinte aruncate la nervi pot rani o persoana si pot strica o relatie frumoasa. Incearca sa discuti cu calm si sa gasesti o modalitate de a depasi aceasta situatie neplacuta. Maine va fi o noua zi.

CAPRICORN

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

VĂRSĂTOR

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

PEȘTI

Scopul tau pentru astazi este sa-ti incanti partenerul. Nu exista nici un motiv sa nu incerci. Intr-adevar, este o zi excelenta pentru iubire. Dar nu exagera cu unele sufletele seducatoare. Din moment ce aspectele zilei tind sa iti distorsioneze perceptia lucrurilor, poti fi inselat de ceea ce vezi in oglinda. Fii atent cu ce faci si cum o faci!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
2011 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtop, Prisaca și Ialpug. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cimislia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2011 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1884.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.