29 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 1968
Horoscopul pentru 30 august 2021
29 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 1968

Horoscopul pentru 30 august 2021

BERBEC

Trebuie sa iti rasfeti partenerul de viata in fiecare zi. Incerci sa tratezi fiecare secventa a vietii ca si cum nu vei mai avea ocazia sa o repeti. Poate ca nu vei mai vedea niciodata acei oameni. Asigura-te ca ai grija de oamenii care te plac. Oamenii ar putea avea nevoie de o atentie deosebita astazi pentru a se simti apreciati si importanti pentru tine .

TAUR

Chiar daca ziua incepe cu o dispozitie morocanoasa, de pe la pranz incep sa-ti revina optimismul si pofta de viata, mai ales ca primesti aprecieri, gesturi si cuvinte de recunostinta din partea celor din jur sau o propunere interesanta. Aceasta zi inseamna, pentru tine, acces la cunoastere superioara, intuitie puternica, premonitii si evolutie. Vei dori sa iti petreci aceasta zi pe internet sau citind anumite carti ce iti pot da unele informatii despre un anumit subiect de care esti interesat.

GEMENI

Cineva iti poate provoca astazi capabilitatile mentale. Tendinta ta naturala ar putea fi sa preiei informatiile, sa o intrebi pentru o vreme si sa revii cu decizia sau opinia ta la o data ulterioara. Adevarul este ca lucrurile se misca repede si deciziile trebuie luate rapid si eficient. Stai pe faza si ai incredere in procesele tale mintale.

RAC

Alte persoane pot incerca sa-si exercite puterea chiar si atunci cand nu este cazul. Acesta este un moment in care oamenii pot incerca sa-si demonstreze IQ-ul oferind fapte aleatorii care nu ofera nimic util situatiei curente ci doar servesc pentru a dovedi cunostintele lor despre trivia ezoterica. Incerca sa nu te bazezi pe ideile altor persoane. Vei avea mai mult succes daca te bazezi doar pe ideile tale.

LEU

Este evident cat de mult iti place sa visezi. Desigur, aceasta este o parte importanta a existentei tale. Vezi ca vine un moment in care trebuie sa te confrunti cu realitatea. Aceasta este una dintre acele zile in care trebuie sa musti glontul si sa te ocupi de facturile tale. Ai grija de comisioanele pe care le-ai facut. Trimite scrisorile care s-au ingramadit pe biroul tau timp de cateva zile. Nu mai cauta scuze.

FECIOARĂ

In aceasta zi vei avea de luat o decizie care te va tine cu sufletul la gura o buna bucata de vreme. Totul este sa nu te lasi condus de primul impuls. Verifica-ti cu atentie masina, inainte de a urca in ea. Chiar si aparatele electrocasnice ti-ar putea face o surpriza mai putin placuta. Exista riscul sa intampini un accident in cazul in care nu esti atent.

BALANȚĂ

Concentreaza-te pe ingrijirea nevoilor tale in loc sa incerci sa satisfaci nevoile altora. Exista o tensiune care apare atunci cand incerci sa mangai pe cineva care intr-adevar nu vrea sa fie mangaiat. Cel mai bun mod de a face fata situatiei este sa lasi persoana singura si sa tinda la propriile tale emotii. Daca esti mai stabil si mai clar, vei putea sa ii ajuti pe ceilalti. Acorda-ti acest timp pentru a iti reincarca bateriile.

SCORPION

Curiozitatea te impinge sa dezlegi anumite mistere legate de o persoana care abia a aparut in anturajul tau. Ai tu ceva suspiciuni si daca ti se confirma, vei fi gata sa il faci de rusine in fata grupului de prieteni. Totusi, ia in considerare si situatia in care nu ti se confirma suspiciunile pentru ca va trebui sa iti schimbi atitudinea.

SĂGETĂTOR

Vei putea avea chef sa faci astazi schimbari in mediul tau. Daca te-ai gandit sa iti schimbi dulapul, garajul sau aranjamentul pentru camera de zi, energia are dreptate sa iti ofere un impuls suplimentar de care ai nevoie. Poti fi uimit de cat de mult un mediu proaspat iti poate schimba viata spre bine astazi.

CAPRICORN

Astazi nu va fi ca cele mai multe zile. Uita-te in jur si vei vedea ca oamenii au capetele in nori, fie deprimari sau par sa incerce sa pastreze un front bun. Atmosfera planetara este astfel incat multi oameni se simt frustrati de o incapacitate de a-si realiza visele. Aceasta este o situatie dificila pentru a fi sigur. Nu te ingrijora, va trece cat de curand.

VĂRSĂTOR

Ziua de azi ar trebui sa aduca comunicari placute si profitabile cu femeile, eventual si cu niste prieteni noi. Poti primi unele invitatii sociale, desi poate fi vorba de mai mult decat poti face in mod realist. Ai grija sa nu te angajezi in prea multe activitati. S-ar putea sa te complici prea mult. Calatoria in tarile indepartate poate parea tentanta in acest moment, dar nu fa planuri concrete acum. Relaxeaza-te si bucura-te de compania celor dragi acum.

PEȘTI

Astazi nu trebuie sa iti fie frica sa iti arati capacitatile deosebite la locul de munca. Entuziasmul tau si vointa sunt armele pe care le poti folosi fara rezerve pentru a-ti impresina superiorii. Este foarte posibil sa primesti un telefon de la un prieten pe care nu l-ai mai vazut demult sau de la o ruda din strainatate. Din punct de vedere fizic te simti excelent si poate este momentul sa incerci ceva activitati sportive pentru a-ti consuma energia.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
29 locuitori

Roşcani este un sat din cadrul comunei Pereni, raionul Rezina. Satul Roșcani este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Menționat documentar în 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.