11 decembrie 2012, 11:30 Caleidoscop views 25604
11 decembrie 2012, 11:30 Caleidoscop views 25604

Pe 21 decembrie frecvenţa Pămîntului va ajunge la un nivel record

Vine sau nu Sfîrşitul lumii pe 21 decembrie? „Secretul aşa numitei Apocalipse constă în faptul că, la 21 decembrie, frecvenţa Pămîntului va ajunge la un nivel record, de 12,6 - 12,8 herţi. Persoanele care reuşesc să se armonizeze cu această creştere a intensităţii vor avea de cîştigat pe plan spiritual”, - spune Ancu Dincă, fizician, cercetător renumit, premiat pentru invenţiile sale şi mare pasionat de energetica planetei şi legile Universului.

El nu spune că va veni totuşi Sfîrşitul Lumii. Din contra, cei care nu se adaptează, ca-n orice lege a naturii, vor avea de suferit şi în cele din urmă vor pieri", e teoria lui Dincă. „Staţi relaxaţi, mîncaţi, beţi şi petreceţi cu familia. Aşa veţi petrece cea mai frumoasă Apocalipsă", ne sfătuieşte el.

Dar e de părere că e foarte important totuşi unde ne aflăm în data de 21 noiembrie. Fizicianul spune că pe teritoriul României există anumite zone care se află sub influenţa energiilor negative, în timp ce altele, dimpotrivă, sînt apărate de „duhurile" bune. În funcţie de zona în care te afli cînd vine Apocalipsa, viaţa ţi se va schimba în bine sau în rău.

„Este bine ca lumea să ştie că sînt locuri bogate în energii pozitive, benefice pentru organism şi pentru sănătatea noastră, care te ajută în perioade tulburi. Din fericire, ţara noastră stă foarte bine la acest capitol, fiind singura ţară din lume cu toate formele de relief pe o suprafaţă atît de restrînsă", spune fizicianul Ancu Dincă.

Munţii Bucegi. Fericiţi vor fi cei pe care „Apocalipsa" îi prinde la ski. E locul cu cea mai mare încărcătură de energii benefice pentru sănătate.

Masivul Godeanu. Este o zonă din Carpaţii Meridionali care emană din plin energii pozitive. Efectele benefice asupra mediului și sănătăţii au fost remarcate de strămoșii noștri cu sute și chiar mii de ani în urmă.

Adamclisi. În ebraică, numele înseamnă „Pămîntul lui Adam". Nu e coincidenţă, spune Ancu Dincă. Satul din Dobrogea este considerat un colţ de Rai din punct de vedere al energiilor pozitive.

Peșterile Cheia și Tîrgușor - judeţul Constanţa. „Aici s-au descoperit urme ale civilizaţiilor extraterestre datînd de aproximativ 25.000 de ani, dar și semne ale populaţiei umane de acum 10 milioane de ani. Zona pulsează de energii vitale", spune fizicianul.

Băile Herculane. Staţiunea din Mehedinţi este deja celebră pentru potenţialul său balneo-climateric. Se pare că este înzestrată și cu energii de excepţie, care ţin la distanţă forţele malefice.

Cuvinte cheie:

apocalips , natura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
684 locuitori

Flocoasa este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Situat în zona Colinelor Tigheciului, satul Flocoasa se află la distanța de 25 km de orașul Cantemir şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 684 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.