14 octombrie 2015, 10:45 Caleidoscop views 18849
14 octombrie 2015, 10:45 Caleidoscop views 18849

Care e cel mai prost lucru pe care îl poți face pe Facebook

Chiar dacă este făcut ca o rețea de socializare, Facebook poate oferi informații importante hoților.

Mai multe jafuri s-au întîmplat în acest an în USA, în urma mesajelor postate de anumite persoane pe Facebook, în care anunțau că vor pleca de acasă pe o perioadă de timp, scrie sport.ro.

Autoritățile avertizează care este pericolul la care se expun utilizatorii, mentionînd ca sub nicio formă un user nu ar trebui să posteze perioada în care va fi plecat de acasă.

De altfel, această "greșeală" a ieșit pe locul 1 într-un top al celor mai 'greșite' lucruri pe care le poți face pe Facebook, alături de postarea datelor personale și transferul de informații prin rețeaua de socializare.

Cuvinte cheie:

Facebook , securitate , internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1844
Populația:
773 locuitori

Țîghira este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Țîghira a fost menționat documentar în anul 1844.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.