29 septembrie 2018, 12:45 Caleidoscop views 11238
Creativi la Moscova: mănuși de box pentru primii cumpărători ai smartphone-urilor noi Apple
29 septembrie 2018, 12:45 Caleidoscop views 11238

Creativi la Moscova: mănuși de box pentru primii cumpărători ai smartphone-urilor noi Apple

Federația de Box din Rusia a hotărît să nu rămînă departe de entuziasmul general, cauzat de lansarea noului iPhone și a abordat în mod creativ vînzările noilor smartphone-uri Apple.

Federația de Box din Rusia a inventat o modalitate inteligentă de a se afla în centrul atenţiei. În special, organizația le-a făcut un mic cadou primilor doi tineri, care au stat mult timp la coadă, la Moscova, pentru a-şi procura cel mai recent produs Apple. Băieţii au primit mănuși de box în dar cu un mesaj ataşat.

"În cazul în care va trebui să lupți pentru dreptul tău de a fi primul", era scris în mini-mesajul de la Federația de Box din Rusia.

"Astăzi este ultima seară de așteptare înainte de vînzările de noi iPhone-uri. Și noi ne-am hotărît să facem ca această așteptare a oamenilor, care stau la coadă, să fie mai plăcută! Sau mai degrabă, primelor două persoane. Băieții stau deja de cîteva ore și, pentru a le ușura apărarea locului lor în rînd și a-i descuraja pe ceilalți să treacă înainte fără rînd, le-am oferit cîte o pereche de mănuși de box. Sperăm că le vor folosi în ring, iar în noaptea asta le vor agita numai în fața acelora, care vor încerca să se strecoare fără rînd. Ne revedem pe ring!" se spune în comunicatul organizației de pe Instagram.

Nu se ştie dacă acești tineri au reuşit pînă la urmă să-şi procure iPhone-uri noi. Pe reţele se desfăşoară discuția pe tema cît de mult i-au ajutat pe tineri mănușile de box și ce ar fi trebuit să li se dea în calitate de alternativă.

Prezentarea noilor modele iPhone Xs, Xs Max și Xr au avut loc pe 12 septembrie 2018. Vînzările noilor gadget-uri au început pe 28 septembrie. Preţul Xs (care va ajunge pe rafturi peste o lună) începe de la 88 mii ruble rusești, pentru Xs Max 97 mii de ruble, iar pentru Xr de la 65 mii ruble.

Cuvinte cheie:

box , telefon , Moscova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1547 locuitori

Caterinovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Sadchi și Caterinovca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 129 km de Chișinău. Populaţia satului Caterinovca alcătuia 1547 de oameni în anul 2012. Satul Caterinovca a fost menționat documentar în anul 1795.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.