27 mai 2012, 10:15 Caleidoscop views 3485
27 mai 2012, 10:15 Caleidoscop views 3485

Facebook a lansat o nouă aplicaţie

Facebook a lansat propria aplicaţie foto mobilă, cu o interfaţă asemănătoare serviciului Instagram, scrie Hothardware.com.

Denumită Facebook Camera, aceasta este prima aplicaţie mobilă dedicată integral captării şi distribuirii de imagini. Aplicaţia le va permite utilizatorilor să încarce pe reţeaua de socializare mai multe poze în acelaşi timp, dar şi să-şi editeze fotografiile respective, folosind diverse filtre, asemănătoare cu cele din Instagram.

Facebook Camera va fi disponibilă în magazinele de aplicaţii Google Play şi Apple Appstore.

Lansarea celor de la Facebook vine la scurt timp după ce compania a cumpărat serviciul de photosharing Instagram pentru suma de 1 miliard de dolari.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1476 locuitori

Alexăndreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heciul Vechi, Țipletești, Țiplești, Alexăndreni, Grigorești. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 46 km de oraşul Sîngerei şi la 148 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Alexăndreni a fost întemeiat în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.