28 decembrie 2017, 15:55 Caleidoscop views 16509
Moldoveanca care seamănă cu Angelina Jolie și Aishwarya Rai (Foto)
28 decembrie 2017, 15:55 Caleidoscop views 16509

Moldoveanca care seamănă cu Angelina Jolie și Aishwarya Rai (Foto)

Angelina Jolie are o sosie moldoveancă. Cristina Micu, cunoscută de internauți drept Cristina Ich, este bruneta din Moldova căreia asemănarea cu Angelina i-a adus celebritatea peste Prut.

Tînăra s-a mutat în România încă din adolescență, iar pe prcursul anilor a devenit populară pe internet datorită filmulețelor haioase pe care le posta, acestea devenind la scurt timp virale.

Angelina Jolie de Moldova nu este doar frumoasă, dar și inteligentă. Tînără este studentă deja la a patra facultate și cunoaște cinci limbi străine.

Deși o bună parte din internauți o aseamănă cu Angelina Jolie, tînăra moldoveancă are careva trăsături comune și cu celebra actriță Aishwarya Rai.

De fapt, aceasta își dorește să devină o actriță de succes, însă, la moment, își bucură fanii cu filmulețe scurte însoțite de sarcasmul său incoparabil.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , Hollywood

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
343 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanţă de 22 km de orașul Edineț și la 22 km de stația de cale ferată Rediul Mare. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 343 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1915. La 1 km spre nord de satul Poiana se află parcul Hincăuți, fondat la începutul secolului XX, pe o suprafață de 27 ha.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.