15 septembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2196
Horoscopul pentru 15 septembrie 2016
15 septembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2196

Horoscopul pentru 15 septembrie 2016

BERBEC

Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumina, iar si iar, ca un refren obsedant, cat de greu a fost, cat ai platit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai patimit... Gata, trecutul e trecut si e bine sa te detasezi odata de el, cu lectiile asumate. Prea ai tendinta de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar intr-o tonalitate grava, trista, pesimista, punand in evidenta sacrificiile si esecurile, cand, tot din trecut vin si cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reusite, cele mai bune schimbari pe care le-ai putut face. Adu-ti aminte si ce a fost bun inainte, nu doar greutatile!

TAUR

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de esecuri), ar trebui sa faci abstractie de acest anturaj si sa te gandesti numai la propria ta liniste interioara. Stii bine ca asemenea subiecte te influenteaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu si linistea ta interioara contati. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta si tocmai pentru ca stiu ca pe tine te impresioneaza usor asemenea povesti, te vor coplesi cu ale lor. Nu-i asculta!

GEMENI

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.

RAC

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?

LEU

Fii exigent cand descoperi ceva ce se abate de la lege sau morala, pentru ca, daca tot treci cu vederea iar si iar, ceea ce acum e o eroare, maine ar putea deveni o regula fireasca. Privesti ceva strigator la cer si nu poti tolera situatia, de aceea trebuie sa te ridici impotriva acestor nereguli, dar nu e de ajuns doar sa strigi sau sa te certi, ci sa faci cunoscuta aceasta abatere. Fa public ceea ce auzi acum, spune cu voce tare, fa petitii publice sau reclamatii, ca sa nu castige cineva care umbla cu cioara vopsita. Indiferent ce descoperi, e ceva impotriva adevarului si trebuie sa iei atitudine cu curaj. Nu astepta sa se ridice altii in locul tau!

FECIOARĂ

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelasi sentiment il vei avea si azi ca, dupa cine stie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap, sa-l iei pe nu in brate, sa iti accepti infrangerea, pentru ca solutiile apar si cand te astepti mai putin. Vei vedea ca toata suferinta prin care ai trecut are un sens si o rezolvare, poate fi stearsa cu buretele si in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar si ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus si asteapta deznodamantul cel bun!

BALANȚĂ

Esti un colaborator de nadejde care sare cu placere in ajutorul celorlalti ori de cate ori este solicitat. Daca lumea apeleaza la tine e semn ca ti se recunoaste superioritatea, valoarea si autoritatea in anumite domenii, pentru ca nimeni nu-ti contesta experienta. Ai cativa ani mai mult decat cei care bat azi la usa ta, tocmai de aceea iti oferi serviciile cu maturitate si seriozitate, constient ca ceilalti chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o placere sa poti fi de folos si, mai ales, sa ti se respecte indrumarile.

SCORPION

Viata e o calatorie continua si niciodata nu poti spune ca ai ajuns la destinatie, deoarece apar alte si alte directii care te atrag. La fel vei simti si azi, ca, dupa ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont si pornesti intr-o noua expeditie. Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru ca ai atatea lucruri noi de descoperit de acum inainte. Acum poate e doar o tinta intermediara, deci nu te opri, pentru ca lucrurile interesante pot sa apara si de acum inainte. E atractiv telul final, deci continua-ti drumul pentru a ajunge acolo unde doresti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atatea de aflat…

SĂGETĂTOR

E foarte stimulativ anturajul in care te afli azi, pentru ca te ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa nu astepti, sa actionezi acum si aici, pentru ca acesta e momentul perfect pentru o initiativa de zile mari. Detii toate resursele pentru a reusi ce ti-ai propus si ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te imping de la spate si isi aduc si contributia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleasi, dar, unindu-va cu totii fortele, ritmul va creste, inaintand impreuna spre reusita!

CAPRICORN

E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.

VĂRSĂTOR

Esti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poti da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ti expune si tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli si o multime de informatii interesante de la ceilalti. Daca ti-ai uni fortele cu cei care ti se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

PEȘTI

Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
2730 locuitori

Hagimus este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Hagimus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2730 de oameni. Satul Hagimus a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.