02 septembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2521
Horoscopul pentru 2 septembrie 2016
02 septembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2521

Horoscopul pentru 2 septembrie 2016

BERBEC

Nu astepta ca visele tale sa se implineasca de la sine. Da, vei ajunge acolo candva, dar, daca ai lua fraiele acestei actiuni, roadele se vor arata mult mai repede. Este deci o chestiune de vointa, de liber arbitru, de implicare personala, in ceea ce vrei sa obtii, pentru ca drumul ar fi mult mai scurt daca ai putea conduce tu masinaria catre succesul dorit. A spera sa se intample minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ti-au promis sa te ajute, nu ar fi decat o prelunga asteptare, cand succesul e mult mai aproape de tine daca pui mana pe unelte chiar tu.

TAUR

Pornesti cu mult elan o activitate noua care evolueaza foarte bine si foarte repede. Esti foarte prins in aceasta actiune si ai mari asteptari de la ea, pentru ca investesti mari cantitati de energie, de gandire pozitiva, de entuziasm si pasiune, si la asemenea investitie de resurse, e clar ca si roadele se vor arata mult mai repede. Nu te opri din elan, lasa-te impins de acest vant prielnic ce te propulseaza rapid catre etapele urmatoare, si bate fierul cat e cald. Ai pornit cu dreptul si ca atare finalul acestei aventuri va aparea si mai repede decat ti-ai propus, deci insista, vasleste, trage tare!

GEMENI

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… inca nu au aparut, ca atare tot ce poti face e sa-ti indrepti atentia spre orizont si sa vezi ce te asteapta acolo! Ceva de exceptie, exact pe gustul si sufletul tau, va avea loc foarte curand, dar inca nu-l poti vedea foarte clar. Cere sa ti se arate, crede cu tarie in componenta miraculoasa a acelui eveniment si stai cuminte in asteptarea lui. Chiar daca stii ca vine, chiar daca deja presimti ca numai lucruri bune se vor intampla, tot vei fi surprins cand va deveni realitate, dar acum nu poti face decat sa-ti imaginezi cat de bine si frumos va fi momentul! Asteapta-l cu incredere, si cere-l sa vina mai repede!

RAC

Daca pleci la drum, ia-ti suficient timp la dispozitie, pentru ca s-ar putea sa apara pe parcurs diverse aspecte neprevazute care sa prelungeasca deplasarea. Pleaca din timp, respecta orele exacte de plecare si incearca sa te incadrezi perfect in program, pentru ca o mica abatere te poate face sa alergi pe ultima suta de metri. Calatoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parca urmeaza sa cunosti ceva deosebit la destinatie, ca atare ar fi bine sa-ti faci bagajele. Daca aceasta deplasare nu are loc tot azi, atunci poti folosi aceasta zi pentru pregatirea unei viitoare calatorii pe care o astepti cu sufletul la gura.

LEU

Ai invatat destule din experientele anterioare ca sa stii acum sa iei masuri intelepte. Ceea ce nu ti-a placut, nu se va repeta, pentru ca acum te ghidezi dupa principiul paza buna trece primejdia rea. Asta da maturitate, asta da prudenta, pentru ca nu te mai arunci cu capul inainte intr-o directie din care altadata nu ai cules cele mai pozitive roade. Adu-ti aminte cum ai rezolvat situatiile similare inainte si acum calca mai precaut inainte. Nu trece la etapa urmatoare fara sa analizezi situatia in care te afli, amintindu-ti de fiecare data de trecut, de lectiile deja acumulate pe aceasta tema. Arunca o privire peste umar si repeta lectia!

FECIOARĂ

Prietenii nu raspund intotdeauna prezent asa cum ai dori tu, dar nu trebuie sa le pui la indoiala intentiile sau sentimentele. Trec si ei prin propriile momente dificile cand nu sunt atenti la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum cand ai chemat pe cineva drag alaturi de tine sa te incurajeze, el fuge de tine. Incearca sa fii tu cel care ii sta aproape intr-un astfel de moment, deci nu-l considera nici egoist, nici insensibil, ci incearca sa intelegi tu ce se petrece in inima lui. Poate chiar distanta la care te tine e o dovada de prietenie adevarata, ca sa nu te implice si pe tine in problemele sale. Vrea sa le rezolve singur.

BALANȚĂ

Nimic nu se construieste peste noapte. Ca atare nici relatia pe care tocmai o incepi acum nu poate ajunge la punctul sau maxim cat ai clipi. Ai rabdare, investeste tot ce ai mai bun in ea, fa in asa fel incat sa va cunoasteti mai bine. Fiecare zi care trece mai pune o caramida la relatia voastra, deci trebuie sa fii constient ca nici nu poti spune foarte clar, deocamdata, incotro mergeti. Important e ca relatia evolueaza frumos in fata ta, dar e cale lunga pana isi va arata adevarata valoare. Orice prietenie, orice iubire, orice colaborare, orice relatie e o scoala: invatati amandoi, predati amandoi la aceasta scoala.

SCORPION

Unii oameni nu pot fi schimbati, oricat te-ai stradui tu sa le inspiri o viziune noua, o alta atitudine de viata, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva in pielea lor si priveste-te si pe tine cat de deschis esti la schimbare. Da, poate tu ai facut multe modificari in modul tau de a fi sau de a gandi, dar tot au ramas unele principii de neclintit. Asa sunt si cei din jurul tau, se cramponeaza de o idee fixa si nu accepta altceva pentru nimic in lume. Trebuie sa-i intelegi, pentru ca unii chiar nu accepta sa se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face intr-o astfel de situatie? Orgoliu si incapatanare au si altii!

SĂGETĂTOR

Ca sa iesi din pasa nu tocmai placuta in care ai alunecat, trebuie sa tai raul de la radacina, cum se spune, deci intoarce-te in punctul in care a pornit motivul supararii tale de acum si repara-l. A te amagi ca trece de la sine, ca va fi bine, ca nu mai are putere, nu te ajuta deloc, ca atare intoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru ca se poate remedia ceva chiar si acum. La sursa nefericirii, in punctul in care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capat. Poti da un restart intregului sistem, incepi totul inca o data, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

CAPRICORN

Priveste cu onestitate si detasare situatia in care esti implicat si ai sa vezi ca nu e deloc atat de complicata pe cat ti se pare. Cu cat esti mai linistit si mai obiectiv, cu atat vezi lucrurile in lumina lor cea mai buna. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tai ci treci totul doar prin prisma ratiunii. Discuta permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupa, intreaba, informeaza-te, cere sfaturi de la altii, pentru ca nu ti se intampla numai tie. Multi altii au trecut prin astfel de momente si le-au depasit cu bine, ca atare merita sa asculti povete provenite din experienta altora. Ai de invatat!

VĂRSĂTOR

Sunt situatii pe care nu le poti intelege logic, dar trebuie sa le iei ca atare, fara sa ceri prea multe explicatii de ce se intampla. Astazi dai piept cu un astfel de moment in care ti se pare ca tot tu esti cel care da de la el, care trece cu vederea, care plateste un pret pe nedrept, dar nu pune la suflet. Considera-l un compromis obligatoriu de pe drumul tau catre atingerea unui scop. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca era un gest necesar, chiar daca nu l-ai facut cu nicio placere, dar fara el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merita sa faci sacrificiul, chiar daca nu-i intelegi prea bine sensul.

PEȘTI

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ti de propria existenta. A te compara permanent cu altii te-ar putea face sa versi si asupra ta necazurile lor, desi nu ai nicio legatura cu ei. Lasa-i pe altii sa-si rezolve problemele cum stiu, fara sa incerci sa le duci tu si pe ale lor pe umeri. Ocupa-te de ceea ce te preocupa pe tine in acest moment, pentru ca ai si tu destule pe cap, ca sa iti pierzi energia si timpul cu ce spun altii. Daca te apleci numai asupra problemelor tale, vei gasi mult mai usor solutii, dar fara a te compara mereu cu altii. Fiecare cu norocul lui!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772-1773
Populația:
1695 locuitori

Donduşeni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Donduşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dondușeni și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1695 de oameni. Satul Donduşeni a fost menționat documentar în anul 1772-1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.