15 august 2016, 11:15 Caleidoscop views 6016
În Moldova se vinde un transportator de rachete (Foto)
15 august 2016, 11:15 Caleidoscop views 6016

În Moldova se vinde un transportator de rachete (Foto)

Pe portalul moldovenesc 999.md a apărut un anunţ neobişnuit – o persoană privată a propus spre vînzare un transportator de rachete de marca „MAZ", anul fabricării 1985.

Autorul anunţului a menţionat că transportatorul de rachete „Uragan" cu capacitatea portantă de 100 tone are toate actele necesare în Moldova. În specificaţia produsului propietarul a menţionat că mijlocul de transport are rulaj.

Reporterul Sputnik a încercat să facă legătură cu vînzătorul, care, apropo, a indicat că locuieşte la Chişinău. Telefonul propietarului maşinii de mare tonaj s-a dovedit a fi deconectat. Probabil, a fost deja sunat de serviciile speciale ale republicii.

Anterior, pe acelaşi site a fost expus un anunţ de vînzare a unui adevărat avion de vînătoare Su-35.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

vînzare , tehnica , racheta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
2140 locuitori

Capaclia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Capaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2140 de oameni. Satul Capaclia a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.