25 iulie 2016, 15:22 Caleidoscop views 15446
Cine este tînăra care va reprezenta Moldova la Miss International 2016
25 iulie 2016, 15:22 Caleidoscop views 15446

Cine este tînăra care va reprezenta Moldova la Miss International 2016

Alina Chirciu va reprezenta Moldova în competiția Miss International 2016, unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe la nivel mondial, care se va desfăşura pe 27 octombrie, în Japonia. Miss International reprezintă una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

Alina este originară din Chișinău, are 20 de ani și studentă la jurnalism. Tînăra a obținut șansa să ne reprezinte țara la Miss International, după ce în cadrul luna mai, în cadrul concursului Miss Moldova 2016, a obținut titlul de I Vice Miss.

Miss International 2016 va fi cea de-a 56-a ediție a concursului recunoscut la nivel mondial. Competiția de frumusețe se va desfășura în ultimele două săptămîni ale lunii octombrie, iar marea finală va avea loc pe 27 octombrie. Concurentele vor fi evaluate în cadrul a trei probe: „Best National Costume". „Best Dresser" și „Miss Perfect Body".

În cadrul concursului vor fi prezente 70 de candidate din tot atîtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 3 milioane de yeni (aproximativ 22.000 de euro). Sub deviza "Love, Peace and Excitement to the world", candidatele şi cîştigătoarele Miss International militează pentru pace în lume şi derulează campanii pentru susţinerea şi propagarea acestui mesaj social.

La ediția din 2015, Moldova a fost reprezentată în concurs de Anastasia Fotachi. Din păcate, tînăra nu a reușit să obțină vreun titlu în cadrul acestei competiții de frumusețe. Coroana concursului a fost cîștigată de participanta din Venezuela, Edymar Martinez.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

frumusete , concurs , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
4441 locuitori

Beşalma este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşalma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de municipiul Comrat și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4441 de oameni. Satul Beşalma a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.