02 iunie 2016, 15:30 Caleidoscop views 6369
De la Miss ULIM 2015 la actriță!
02 iunie 2016, 15:30 Caleidoscop views 6369

De la Miss ULIM 2015 la actriță!

Felicia Munteanu, devenită cunoscută după ce a obținut titlul de Miss ULIM 2015, plecase din țară pentru a-și face o carieră în cinematografie. Acum, tînăra se mîndrește cu mai multe realizări.

Surprinsă în mai multe deplasări, precum Londra, Milano, New York, Felicia Munteanu reușește nu doar să-și pună bazele unei cariere strălucitoare de actriță, dar și să se mîndrească cu faptul că și-a găsit un iubit.

„La Londra mă gîndeam de mult să merg. Între timp, în viața mea a apărut iubitul meu cu care m-am mutat la New York. Cînd ne-am cunoscut, în prima zi, nu știam că face afaceri. Este tînăr, este frumos, este al meu și nu îl prezint nimănui. Eu optez pentru o relație mai discretă", a divulgat Felicia la emisiunea „O seară perfectă".

Tînăra a mai dezvăluit că, deși nu a avut un rol important, s-a filmat într-un film de la Bollywood. „La New York merg la casting-uri pentru film, reclame. La Londra, din prima lună, m-am filmat în mai multe videoclipuri și chiar într-un film de la Bollywood. Nu am avut un rol principal, dar am apărut într-o scenă", a relatat entuziasmată aceasta.

Amintim că, la începutul acestui an, a fost publicat un videoclip al interpretului Nico Rooney, în care Felicia Munteanu apare în rol de iubită, distrându-se împreună cu prietenii artistului într-un studio de înregistrări.

 

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

actori , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
142 locuitori

Cernița este un sat din cadrul comunei Mălăiești din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul grigoriopol și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Cernița alcătuia 142 de oameni în anul 1997. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.