10 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 4298
Horoscopul pentru 10 mai 2016
10 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 4298

Horoscopul pentru 10 mai 2016

BERBEC

Lucrurile au capatat un ritm foarte alert care te ia si pe tine prin surprindere, de aceea trebuie sa te adaptezi repede vitezei! Fa schimbarile rapid, nu mai astepta, reactioneaza spontan, pentru ca acum conteaza sa fii cat mai prompt in decizii si miscari. Daca ceri timp de gandire, daca amani sau incepi sa te indoiesti, s-ar putea sa-ti ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine sa fii pe faza! Aceasta viteza cu care se desfasoara evenimentele te ajuta sa ajungi mult mai repede la un tel propus, chiar daca la un moment dat, s-ar putea sa vina mai multe deodata, ceea ce te poate coplesi.

TAUR

Ai nevoie de putina liniste, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Daca in jur ar fi galagie si agitatie, nu ai da randament, ci ti-ar fugi imediat gandul in alta parte, ca atare gaseste un loc doar al tau, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupa. E ca si cum te-ai pregati pentru un examen capital si trebuie sa-ti faci ordine prin idei, prin cunostintele deja acumulate, deci o biblioteca, o casa la tara sau pur si simplu inchis de buna voie in camera ta ar fi cateva solutii pentru a bloca orice influenta din afara. Roadele vor fi excelente daca reusesti sa fii singur!

GEMENI

Ai facut parte, o vreme, dintr-o echipa bine inchegata in care ai jucat si tu un rol important. Fiecare si-a pus in joc valorile, talentele, ideile, si roadele incep sa se arate. Tu ai adus aici o contributie grozava de idei creative, de solutii interesante, dar in acelasi timp ai acceptat cu bucurie si ideile altora. V-ati pus la un loc, fiecare, propria investitie de energie, si acum sarbatoriti, laolalta, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Va felicitati unii pe altii, recunoscandu-va sincer si reciproc influenta si contributia.

RAC

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

LEU

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

FECIOARĂ

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate acela locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!

BALANȚĂ

Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.

SCORPION

Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

SĂGETĂTOR

Banii s-au cam dus si regreti acum, dar prea tarziu, ca ai fost atat de neglijent cu sumele manipulate in trecut. Ai dat iama prin bani si te-ai lasat furat de tot felul de capricii inutile si, cand calculezi cu ce ai ramas, nu ai prea multe motive de bucurie. Resursele financiare s-au subtiat simtitor si nici nu se intrevede deocamdata vreo ameliorare, dar in loc sa cheltuiesti in nestire, priveste la cei deja afectati de criza in jur si invata si tu ceva de la acestia.

CAPRICORN

Contactul cu strainii este anevoios, nu neaparat pentru ca ar exista un blocaj de comunicare la mijloc, ci pentru ca nimeresti intr-un mediu de persoane care uita de bunele maniere. Ai grija cu ce oameni incerci azi sa stai la discutii, pentru ca cei needucati, galagiosi sau orgoliosi nu sunt usor de suportat si vor avea atitudini neplacute pentru o persoana mai sensibila, asa ca tine. Alege-ti atent tovarasii si interlocutorii, ca sa nu-ti strici ziua incercand sa le intri tu lor in gratii.

VĂRSĂTOR

Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor bucura mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

PEȘTI

Iubirea e cel mai dulce balsam al acestei zile, pentru ca nu mai conteaza ce se intampla pe alte planuri ale vietii tale daca inima ta este plina de emotii pozitive. Tot ce simti e la apogeu, emotiile dau in clocot. Poti fi indragostit de un loc, de o stare de lucruri sau de o persoana, nu are importanta, pentru ca investesti aceeasi pasiune in ceea ce iti place atat de mult. Te simti rasfatat de tot ceea ce este in inima ta si gasesti peste tot un detaliu cat de mic care sa te incante la maximum.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
224 locuitori

Morovaia este un sat din cadrul comunei Trebujeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 224 de oameni. Satul Morovaia fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.