09 martie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3094
Horoscopul pentru 9 martie 2016
09 martie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3094

Horoscopul pentru 9 martie 2016

BERBEC

Ai curajul propriilor opinii, nu sta in banca ta lasandu-i pe altii sa-si dea cu parerea, cand ai si tu atatea comentarii interesante de facut. Poate ideile tale suna un pic altfel, mai indraznete sau mai moderne si greu de acceptat de ceilalti, dar intr-o zi lumea iti va da dreptate si va ajunge la vorba ta. Esti un vizionar, cu un pas inaintea multora, dar nu trebuie sa taci doar pentru ca vezi lucrurile altfel. Poti fi un deschizator de drumuri pentru cei care nu au curaj sa se aventureze spre directii nebatatorite. Fii tu cel care le arata ca se poate si altfel, ca exista si alte variante, si poate prin exemplu personal te vor urma!

TAUR

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare. Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi. Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat!

GEMENI

Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o chestiune de noroc, maine nu va mai trece pe aici. Poate ti-e frica sa incerci, sa risti, sa profiti de ocazie, dar daca iti reprimi dorinta, nu vei mai avea parte de aceleasi auspicii norocoase altadata. Trebuie sa fii pe faza, spontan in reactii si raspunsuri, sa nu ceri timp de gandire si nici sa cauti scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc. Te vei felicita singur ca ai fost atat de iute cand ai spus da, ca atare ia taurul de coarne si profita de rarisima - sau chiar unica - ocazie care se iveste.

RAC

Integreaza-te in mediul in care te afli, pentru ca te vei simti excelent printre acei oameni. Vei vedea cat de multe ai in comun cu ei, cat de usoara e comunicarea, de parca ati fi cu totii din aceeasi familie. Poate nici acasa nu esti atat de bine inteles, cum esti astazi de aceste persoane atat de diferite, si totusi atat de asemanatoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenenta la un grup, la un colectiv bine inchegat, care te primeste cu bratele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde sa te faci placut de acestia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca sa te adaptezi de minune!

LEU

Se simte un aer proaspat in iubire, pentru ca semnalele care vin de la cel care ti-a cucerit inima sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj sa mergi mai departe. va faceti unul altuia promisiuni, va declarati iubirea intr-o forma aprinsa si convingatoare, deci nimic nu poate fui mai placut azi decat sa te dedici celui drag care iti este si el la fel de dedicat in tot ce faci sau propui. Faci pasi mari spre o relatie din ce in ce mai legata si mai solida si primesti din partea celuilalt sentimente intense.

FECIOARĂ

Iubirea nu cere doar declaratii pompoase si aprinse, ci poti demonstra celui drag ce simti pentru el si prin fapte concrete. Vei sti sa-i arati ce simti pentru el, nu doar sa-i declari cu surle si trambite, ca atare partenerul ar trebui sa aprecieze mai mult la tine gesturile mature, intelepte, rabdarea si toleranta cu care tratezi relatia, si nu neaparat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Daca doar asta asteapta de la tine, inseamna ca nu va aprecia niciodata modul matur si lucid cu care ii arati ca vrei sa cladesti ceva de perspectiva.

BALANȚĂ

Esti implicat intr-un proiect care cere enorm de la tine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face fata cu brio, ca atare implica-te cu tot ce ai si tot ce stii, deoarece roadele vor fi demne de lauda. Iti pui si mintea serios la contributie, si umarul la treaba, pentru ca este un plan care cere de la tine investitii imense din toate directiile: si argumente logice, si atentie, si concentrare, dar si efort fizic sustinut. Dar le poti face pe toate cu succes, pentru ca sunt in joc reputatia si renumele tau, scopurile sau visele tale cele mai inalte, deci tragi tare orice ar fi!

SCORPION

Nu reusesti sa te faci inteles foarte bine, pentru ca ai tendinta de a lua lucrurile mai mult in gluma, iar unii nu agreeaza prea tare umorul tau. Fa un efort sa lasi la o parte atitudinea asta jucausa care nu lasa o impresie tocmai buna asupra ta, dandu-le altora senzatia ca te joci tot timpul, ca esti superficial, ca nu iei nimic in serios sau ca vorbesti in dodii. Concentreaza-te mai bine, lasa gluma la o parte, pentru ca nu e recomandabila chiar in orice situatie. Chiar daca o faci intr-o forma amuzanta, vorbeste despre ceea ce faci cu argumente solide, ca sa te inteleaga lumea corect.

SĂGETĂTOR

Lupta-te pentru sansa ta la succes, pentru ca ai toate calitatile necesare unui invingator: ai si ambitie, si cunostintele necesare, si incredere in fortele proprii, dar iti mai trebuie si un dram de tupeu ca sa faci un pas in fata si sa atragi atentia asupra ta. Probabil ai si tupeu, deci ce mai astepti? Este o ocazie buna de a arata ca esti cel mai bun, cel mai pregatit pentru pozitia sau functia care este pusa in joc, si cu un pic de efort, vei reusi sa obtii succesul deplin. Sunt si altii la fel de bine pregatiti care urmaresc acelasi lucru, dar tu ai totusi niste atuuri: foloseste-te de ele cu mai multa incredere!

CAPRICORN

Nu te incapatana sa mergi pe aceeasi cale daca ai vazut deja ca nu duce acolo unde doresti. Fii pregatit sa abandonezi nava de urgenta, inainte de a fi prea tarziu sa mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai intelept si mai eficient decat efortul de a mai salva ceva, deci acelasi lucru trebuie sa-l faci si astazi. Lasa in urma tot ce a fost si porneste in alta directie, fara sa te cramponezi de tot ce ai acumulat inainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar intr-o zi vei aprecia curajul acesta de a lasa totul in urma pentru a reface totul de la zero. Sau, daca nu de la zero, macar de la un nivel suficient de incurajator care sa te duca spre ceva mult mai bun.

VĂRSĂTOR

Se deschide in fata ta o etapa noua si interesanta. Iti dai seama ca exista si unele riscuri, pe ici, pe colo, dar esti gata sa ti le asumi. De data aceasta te atrage prea mult directia aceasta ca sa-i poti rezista, de aceea iti iei inima in dinti si faci primul pas spre aceasta noua directie care e deocamdata necunoscuta. Ai incredere, apropie-te de acest nou tel cu mai mult curaj, fara sa te temi de hopuri. Probele de incercare vor exista intotdeauna, dar important e ca tu sa iei startul cu inima plina de optimism si entuziasm, curios sa vezi incotro duce noul sens. Mareste pasul, apropie-te de tinta care te atrage ca un magnet!

PEȘTI

Cand ai ocazia sa iti pui in valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi iti aduni fortele pentru a la canaliza intr-un proiect care te incanta si de la care ai mari asteptari. Muncesti cu pasiune, cu placere, cu o anumita bucurie pentru ca se prefigureaza rezultate demne de toata lauda la final. Nimic nu poate fi mai motivant decat sa faci ceea ce-ti place cu adevarat si care mai este si apreciat de cei carora te dedici. Chiar si bucuria celor din jur e o satisfactie suficienta pentru a lucra pana la capat.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1105 locuitori

Goian este un sat din cadrul comunei Ciorescu, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1105 locuitori. Satul Goian a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.