15 februarie 2016, 16:50 Caleidoscop views 3582
15 februarie 2016, 16:50 Caleidoscop views 3582

Concurs de frumuseţe Miss Celebration 2016!

În perioada 1 februarie – 1 martie 2016, participă la cel de-al V-lea concurs Miss Celebration, organizat de MirNevest.md! Finala concursului va avea loc la cea de-a IХ-a expoziţie-iarmaroc specializată de nuntă Celebration'16, care se va desfăşura în perioada 24-27 martie. Organizatorul expoziţiei este compania Poliproject Exhibitions Ltd.

De imaginile finalistelor se va ocupa o echipă de profesionişti: saloanele de nuntă Paradis şi Happy Day, Hair Style & Beauty Salon ANDREI COCIERU, salonul-studio Daria Homutova, salonul de frumuseţe AI STUDIO, make-up artist Maia Glijinschi, stilist Elena Podgurschi.

În finala concursuslui, fiecare domnişoară va ieşi pe podium într-o rochie de seară şi o rochie de nuntă. Pe finalistele concursului le aşteaptă imagini de nuntă superbe, participarea la o sesiune foto interesantă, multe emoţii pozitive şi cadouri din partea partenerilor!

Participă la concurs >>

 

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
745 locuitori

Vîprova este un sat din cadrul comunei Puțintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Vîprova a fost menționat documentar în anul 1547.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.