15 ianuarie 2016, 19:00 Caleidoscop views 2801
Horoscopul pentru 16 ianuarie 2016
15 ianuarie 2016, 19:00 Caleidoscop views 2801

Horoscopul pentru 16 ianuarie 2016

BERBEC

Vine azi o veste atat de buna, ca te stimuleaza sa pui imediat in practica ceea ce tocmai ai aflat. E un start in forta pe care il iei spre un tel caruia ii acorzi o mare importanta. E bine sa mentii acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat pentru ca ele sunt cheia succesului care te asteapta la capat. Daca tot s-a aprins focul, intretine-l pentru ca de entuziasmul si energia de pe parcurs depinde si finalul acestei actiuni pornite in tromba. Tu de obicei esti mai suspicios si gandesti mult inainte de a incepe, dar azi te lasi coplesit de pasiune si te apuci imediat de treaba. Nu mai stai pe ganduri!

TAUR

Nu te lasa pacalit de niste aparente negre, pentru ca, daca te lasi furat de furie, s-ar putea sa gresesti. Mai informeaza-te inainte de a contra-ataca, mai sapa dupa adevar inainte de a te revolta, pentru ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Chiar daca dai piept cu o situatie care nu face nimanui placere si o iei foarte personal, ai tendinta de a face tot felul de banuieli cu privire la ce se ascunde in spatele acestei situatii. Exista riscul sa faci presupuneri eronate, deci mai asteapta o vreme. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a-ti da cu parerea, pentru ca primul impuls de astazi nu duce in directia corecta. Daca arunci acum cu declaratii dure, maine s-ar putea sa regreti.

GEMENI

Ceea ce ti se intampla acum nu-si gaseste explicatia in experienta ta de viata si te tot intrebi de ce? Nu cauta raspunsul in tot ce ai trait de cand te-ai nascut si pana acum, pentru ca nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente traite in vieti anterioare. Treci printr-un punct de referinta in echilibrarea ta karmica, pentru ca a venit vremea sa te achiti de o sarcina sau sa repari o eroare comisa candva, nu in aceasta viata. Nu-ti asuma vini mai mari decat meriti, ci bucura-te ca ai aceasta ocazie de a mai sterge o datorie mostenita din alte vremuri. Te vei simti mai liber, si chiar daca nu esti foarte constient de unde ti se trage, sufletul tau se va elibera de o povara inexplicabila.

RAC

Starea de tensiune in care traiesti nu face bine sanatatii tale, ca atare, daca vrei sa iti echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie sa faci ceva cu nervozitatea! O poti controla, stii prea bine asta, dar nu te poti abtine sa nu-ti sara tandara de la orice. Fa acest experiment macar cateva zile, sa ramai calm si relaxat la tot ce altadata ti-ar fi aprins calcaiele, si ai sa vezi imediat rezultatele. Sanatatea se va reinstala in corp pentru ca ea este de fapt o oglindire a starilor tale emotionale. Orice gand negativ, orice furie, orice suparare lasa undeva urme in corp si se aduna picatura cu picatura pana la primele semne de boala, dar poti incepe sa iei masuri!

LEU

Daca ai veleitati literare, pune mana azi pe condei si incepe sa scrii. Mintea ta e conectata direct la cea mai puternica sursa de inspiratie incat ai putea vedea ca scrii de parca cineva ti-ar sopti in ureche, de parca frazele vin pe banda rulanta. Orice activitate creativa in care e nevoie de talent literar - scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat - merge de minune, pentru ca iti vin idei excelente care merita transpuse pe hartie. Daca ai inceput mai demult o lucrare si ai lasat-o, pentru ca nu venea inspiratia, azi ai putea face un mare salt inainte, scriind dintr-un foc cateva zeci de pagini. Daca esti autor, profita de abundenta aceasta de idei care ti se revarsa azi in minte!

FECIOARĂ

Arunca o privire in interiorul tau, pentru ca acolo se ascunde o piatra pretioasa pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o in valoare. Ai tu un talent al tau, pe care ti-a fost teama sa-l scoti la lumina ca nu cumva sa fii catalogat drept ciudat, dar tocmai aceasta poate fi sclipirea ta speciala care sa-ti asigure succesul. Lasa parerile celor din jur la o parte, arata-te asa cum esti, cu ciudateniile tale, pentru ca doar asa te vei remarca. Daca ai fi un oarecare in turma, ai ramane captiv in umbra, dar acum e sansa ta sa atragi atentia.

BALANȚĂ

Vorbesti despre viitor cu alte persoane care iti seamana si e o incantare sa descoperi ca si ei privesc la fel de optimist si de entuziast directiile spre care vasliti impreuna. Va stimulati unii pe altii, va sustineti reciproc, iar aceasta colaborare se va dovedi a fi esentiala pentru a va atinge scopul pentru care munciti laolalta. Va completati perfect, pentru ca aveti un interes similar si sunteti constienti ca, unindu-va fortele, scopul final este mult mai aproape. Puneti cu totii umarul si mai faceti cativa pasi inainte!

SCORPION

Iti place sa petreci mai mult timp acasa, facand acele lucruri care iti inspira liniste si pace. Nu te-ar deranja absolut deloc sa stai cateva ore prin bucatarie incercand retete noi sau dereticand prin casa, pentru ca esti incantat de atmosfera domestica ce s-a instalat in familie. Nicaieri nu te simti mai bine ca acasa, de aceea vei refuza orice invitatie care te-ar putea tine departe de familie. Stai de vorba cu cei dragi despre eventualele reparatii sau modificari pe care trebuie sa le faceti prin locuinta si primesti aprobari entuziaste.

SĂGETATOR

E nevoie de o decizie prin care dai dovada de flexibilitate si capacitate de a te schimba atunci cand situatia o cere. A ramane captiv intr-o zona in care nimic nu se mai misca nu e in avantajul tau, ca atare profita de fiecare ocazie care iti deschide o directie noua, de fiecare intalnire care aduce o informatie utila, pentru ca din toate aceste noutati cotidiene se poate ivi o cale complet diferita care sa te satisfaca pe deplin. Fii, deci, gata sa te schimbi sau sa schimbi ceva in preajma ta, ca sa te eliberezi de credintele vechi si a merge inainte. Ca sa faci lumea mai buna trebuie sa incepi mai intai cu tine!

CAPRICORN

Micile rautati ar trebui sa ramana mici, deci fa un efort sa nu alimentezi cine stie ce conflict, dar nici sa cazi in capcana altuia, pentru ca azi ai alaturi de tine oameni cu intentii nu tocmai pozitive. Daca te enervezi pe parcursul zilei, ai tendinta de a te intoarce acasa un pachet de nervi si pe cine iti eliberezi tu nervii? Pe familie, desigur, care nu are nicio vina. Ba chiar ar putea interpreta gresit iritarea din vocea ta, ca si cum ai avea ceva impotriva lor. Lasa toate problemele la usa cand te intorci acasa, si daca si ceilalti sunt nervosi, amintiti-va de iubire si diplomatie pentru a dezamorsa rapid bomba.

VĂRSĂTOR

Misca-te in voie, pentru ca azi nu-ti interzice nimeni sa urmezi anumite reguli. Cu cat ai mai mult curaj sa spui ce vrei si sa faci ce doresti, cu atat succesul e mai aproape. Numai de tine depinde sa pornesti azi un proiect indraznet, complet nou, chiar daca nu stii, deocamdata, incotro duce. Important e felul cum iei startul, deci investeste in acest prim pas doar gandire pozitiva, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor cladi ceea ce visezi. Nu te baza pe nimeni, ci doar pe fortele tale, pentru ca tu esti singurul care trage aceasta caruta. In fond, nici nu e o caruta grea!

PEȘTI

Uneori, solutiile cele mai bune nu vin chiar in forma pe care o doreai, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le respingi. Pastreaza-le acolo, la indemana, pentru ca va veni o zi cand iti vei da seama ca se potrivesc de minune problemei in care te afli. E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine sa arate exact invers decat ai sperat, dar uneori sabloanele asteptarilor noastre nu coincid cu ceea ce ne ofera realmente viata. Te poti adapta din mers si sa accepti si alte variante, chiar daca nu esti foarte incantat de ele. De multe ori, reusita vine ambalata in alta culoare decat cea preferata, de aceea e bine sa nu te opresti la aparente.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2498 locuitori

Chiriet-Lunga este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chiriet-Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de municipiul Comrat și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2498 de oameni. Satul Chiriet-Lunga a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.