15 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2672
Horoscopul pentru 15 ianuarie 2016
15 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2672

Horoscopul pentru 15 ianuarie 2016

BERBEC

Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti. Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

TAUR

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa. Ca e vorba de afaceri consistente sau de evolutia unui proiect important, cineva se interpune in treburile tale cu intentii clar negative si te poate face sa gresesti major, deci atentie in ce te bagi!

GEMENI

E vremea sa te opresti un pic din iuresul cotidian si sa te concentrezi asupra unui singur scop pe care sa-l duci la indeplinire. Nu te mai rupe in atatea fragmentele mici, nu incerca sa duci o mie de treburi simultan pe umerii tai, pentru ca mult mai bine ai da randament daca le-ai lua pe toate pe rand, pas cu pas, una cate una. Stai putin de unul singur si fa ordine in ganduri, planuri, idei, traseaza o strategie unica spre un scop important si tine-te apoi doar de acesta. Vei sarbatori la final bucuria de a mai fi sters o sarcina de pe lista, eliberand locul pentru alt tel!

RAC

Ceva te scoate dintr-o pasa proasta exact cand aveai mai mare nevoie de un nou inceput. Gata, lasa tristetea, depresia, frica la o parte, pentru ca ceea ce se prefigureaza acum intr-o lumina atragatoare la orizont are rol binefacator asupra psihicului tau obosit. Reusesti cu brio sa inchizi un capitol nefast din trecut pentru a incepe altul cu si mai mult chef si entuziasm. Parca iti recapeti buna dispozitie dintr-o data si cine te vede spune ca ai luat o supradoza de vitamine care iti tureaza acum motoarele la maximum. Mentine acest tonus viu cat mai mult posibil!

LEU

Duci dupa tine o obsesie care a devenit apasatoare pentru sufletul tau. Te simti vinovat, parca, pentru toate pacatele pamantului, dar exagerezi gravitatea situatiei. Nu nu ai nicio vina in situatia creata, a fost o lectie de destin prin care treceai oricum, pentru ca aveati ceva de invatat din asta, deci nu-ti turna cenusa in cap degeaba, ca si cum tu ai fi generat furtuna. Gandeste-te la acel impas ca la un punct de referinta in destin, ceva ce trebuia sa apara, un hop care oricum nu putea fi depasit, dar nu tu ai declansat situatia! Invata de aici ceea ce destinul vrea sa-ti arate si nu-ti chinui sufletul: nu e vina ta.

FECIOARĂ

Viitorul suna bine atunci cand ai alaturi de tine oameni optimisti care te stimuleaza in mod constructiv spre implinirea unui vis. E o placere sa descoperi ca nu esti singur, ca nu te lasa cei dragi sa te lupti pe cont propriu cu greutatile vietii, ci ai oricand la cine apela la nevoie. Ajunge doar sa ceri cuiva un sfat, ca deja s-a creat alaturi de tine un grup de suport entuziast si dinamic ce te va ajuta sa depasesti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat avand aproape prieteni care cred in tine si te imping de la spate ca sa mergi mai departe cu capul sus si plin de incredere!

BALANȚĂ

Uneori, un mare hop nu e un capat drum de care nu mai poti trece, ci poate fi motivatia ideala de a o lua de la capat. Ajungi intr-un punct mort al proiectelor tale, din cauza interventiei nefaste a unor rivali care au vrut, astfel, sa te trimita spre esec. Desi, pe moment, ai fi tentat sa spui ca te-au invins, ca interventia lor malitioasa a dat roade, vei vedea ca totul raul e spre bine, intr-un final. Nu e un esec, nu e timp pierdut in zadar, ci dimpotriva: ai invatat ceva util din toate acestea. Pentru ca trebuie s-o iei iar de la zero, de data aceasta s-ar putea sa iasa mult mai bine. Daca nu ar fi aparut acest hop, nu ai fi stiut ca se poate si mai bine de atat, deoarece a doua oara iese excelent!

SCORPION

Norocul altuia se ridica pe ghinionul tau, dar nu trebuie sa-l privesti cu invidie, pentru ca asa e viata. Roata se invarteste, si daca azi tu esti cel care plateste pretul insuccesului, maine vine vremea ta sa culegi laurii victoriei. Priveste totul cu detasare, fara sa pui la suflet un banal insucces, pentru ca nimic nu e vesnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care il pune intr-o lumina mai buna pe cel de langa tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru ca va veni si vremea ta sa stralucesti, dar nu acum.

SĂGETATOR

Esti prins intr-o actiune care nu mai evolueaza atat de bine pe cat a inceput. Ritmul a scazut simtitor si incep sa apara tot felul de piedici care-ti taie elanul si scad interesul cu care ai pornit candva pe acest drum. Esti gata chiar sa si renunti, de vreme ce nu se mai intampla nimic nou, dar nu te grabi inca la abandon, mai insista, mai impinge un pic aceasta caruta ramasa in drum, pentru ca poate fi doar acea faza de platou in care totul stagneaza, dupa cateva zile s-ar putea sa apara noutati, si atunci oare nu vei regreta ca ai renuntat atat de repede cand era mai greu? Mai ai rabdare!

CAPRICORN

Se arata o oportunitate noua in cariera, dar te cam ia prin surprindere, de parca nu esti pregatit sa iei o decizie rapida. Posibil sa fie nevoie de un raspuns foarte prompt din partea ta, daca accepti sau nu provocarea, dar ti-e putin frica sa schimbi macazul asa, pe nepusa masa. Posibil sa fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre noua directie, dar ceva te face sa amani marile decizii, ori pentru ca nu esti foarte sigur de schimbare, in acest moment, ori pentru ca ai alte obligatii pe care nu le-ai dus inca la indeplinire. Fa ordine in agenda ta de lucru ca sa te poti gandi si la aceasta varianta.

VĂRSĂTOR

Te simti complexat, inhibat de niste reguli pe care altii ti le impun ca litera de lege, ceea ce iti reduce simtitor libertatea de miscare sau de actiune. Esti bogat sa faci cum ti se spune, desi nu esti deloc de acord cu acele principii dictate de altii cu autoritate, dar probabil nu te poti opune, deocamdata. Faci astfel un mare compromis, dar considera acest gest ca fiind pretul ce se cere platit pentru a depasi un impas. Poate te simti impovarat sau vinovat ca accepti principii pe care nu le accepti si in care nu crezi, dar e doar modul tau de a te supune ordinelor altora mai puternici, care pot apela si la masuri coercitive in caz de nesupunere. N-ai dori asta…

PEȘTI

O relatie in care esti foarte implicat, indiferent de planul in care se dezvolta, trece printr-un moment sensibil in care ar fi nevoie de toleranta si rabdare. Inainte de a lua o decizie cu privire la directia spre care trebuie sa pornesti, e bine sa arunci o privire inapoi, la tot ce ati cladit impreuna pana in acest punct, ca sa-ti dai seama ce merita dus mai departe si ce trebuie modificat. Un conflict profesional mai vechi, o neintelegere intre prieteni, o cearta intre soti pot fi echilibrate cu succes acum daca reevaluezi totul cu sinceritate si dorinta de schimbare in bine. Nu abandona: doar repara!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1694
Populația:
3389 locuitori

Tomai este un sat şi comună din raionul Leova. Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3389 de oameni. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1694.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.