14 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2899
Horoscopul pentru 14 ianuarie 2016
14 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2899

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2016

BERBEC

Gasesti la momentul potrivit echipa potrivita pentru telurile tale cele mai importante, ca atare nu insista sa te descurci de unul singur. Ajunge doar sa spui si altora ce anume vrei sa obtii, si ai putea descoperi in jurul tau si alti oameni care urmaresc acelasi lucru si, daca v-ati uni cu totii fortele in acelasi sens, rezultatele ar aparea mult mai repede. Completati-va unii pe altii, sfatuiti-va intre voi, invita-i sa ti se alature, fara urma de rivalitate, fara dorinta nimanui de a deveni liderul acestei actiuni comune, pentru ca cele mai bune roade apar daca fiecare investeste ce are mai bun in el cu dorinta de a obtine o victorie de care vor beneficia cu totii in egala masura. Castigi tu, castiga si ceilalti!

TAUR

De ce stai sa numeri piedicile, riscurile, inamicii? Nu asta conteaza acum, ci trebuie sa te incarci cu o doza mare de gandire pozitiva sigur ca oricare din acesti factori perturbatori de care esti constient va fi dat usor la o parte. Daca numai asta vezi in jur, e normal sa dai piept numai cu hopuri, dar daca faci complet abstractie de eventualele puncte sensibile, vei vedea ca lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce iti doresti. Numai daca te copleseste negativismul, senzatia de neputinta, frica de a incerca si influentele nefaste din afara vei da gres, dar daca iti spui in permanenta e OK, esti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui sa spui? Da, pot, totul merge bine!

GEMENI

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!

RAC

Esti in fata unui nou inceput, dar nu esti pregatit sa-i dai startul pana nu primesti si aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici si mari. Discutiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de actiune, de a va stimula unii pe altii, de vreme ce fiecare isi aduce contributia la ceea ce urmeaza sa construiti umar la umar. Esti constient ca de felul in care luati startul acum depinde, mai apoi, evolutia proiectului, de aceea nu pornesti nimic pana ce nu primesti confirmarea ca toata lumea e gata de actiune.

LEU

Privesti deja spre capatul unui proiect la care iti aduci contributia cu multa pasiune si parca intrevezi deja rezultatele promitatoare. Esti din ce in ce mai motivat sa grabesti pasul acum, spre final de capitol, pentru ca ai ambitii mari si vrei ca totul sa iasa perfect! Esti pe drumul cel bun spre un succes total si esti mandru de ceea ce cladesti prin forte proprii, dar ai grija sa nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri. Nu fi inca atat de sigur pe succes, pana ce nu pui si ultimul punct la aceasta actiune. Deocamdata merge bine, dar pentru ca te bazezi deja pe reusita, daca scapi ceva din vedere tocmai acum?

FECIOARĂ

Ca sa remediezi o problema pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme, ar trebui sa te intorci cumva direct la sursa care a generat situatia. Azi ai ocazia de a te intoarce inapoi, la primul pas al acelei actiuni care nu pare sa mai evolueze. E sansa ta de a repara decizia luata atunci, la start si o mai iei o data de la capat. Fii multumit ca ai aceasta sansa, caci nu intotdeauna ti se ofera prilejul de a reporni totul inca o data. Daca prima oara nu a mers bine, acum lucrurile ar putea cunoaste alt elan, alt sens, alti sorti de izbanda, ca atare nu ezita sa te intorci de unde ai plecat candva.

BALANȚĂ

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

SCORPION

Asculta foarte atent ce-ti transmite constiinta, pentru ca ea intelege cel mai corect situatia de fata. Daca simti ca ceva te trage de maneca sa nu faci un anumit pas, respecta acest semnal de alarma, pentru ca vine din interiorul tau care priveste lucrurile dintr-un unghi diferit decat ar vrea inima. Tu poate ti-ai dori acel lucru, dar nu ti se da voie si daca nu ai acces la resursele tale de energie, e si normal sa bati pasul pe loc. Lasa lucrurile sa treaca fara sa te implici, deocamdata, de parca nu ar fi intrunite acum toate conditiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu actiona: asa iti dicteaza constiinta!

SĂGETATOR

Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila. Mergeti mai departe umar la umar, investind in mod echitabil resursele pe care le detine fiecare. Tu stii ceva, celalalt stie altceva, si puneti la un loc aceasta investitie pentru rezultate de care veti beneficia deopotriva la final. Nu are rost sa privesti la tovarasul tau cu suspiciune sau teama, pentru ca totul va merge bine cat fiecare are incredere totala in cel de alaturi.

CAPRICORN

Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

VĂRSĂTOR

Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui verdict, a unui raspuns menit sa alunge o stare de nesiguranta si stres din viata ta. Indiferent cum suna concluzia mult asteptata, o primesti ca pe o eliberare, pentru ca, cel putin de acum inainte, vei sti mai clar pe ce pozitie te afli si incotro mergi. Nu ai putea continua ceva fara o directie mai precisa, ca atare primesti vestea de azi exact ca pe solutionarea de care aveai nevoie pentru a te detasa de toate, pentru a inchide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct si de la capat, mult mai linistit!

PEȘTI

Apreciezi mult buna intelegere din grupul mai larg de persoane in care te afli, la baza acestei armonii depline aflandu-se unele interese sau preocupari comune care va ajuta sa va imprieteniti usor. Nimeni nu comenteaza ideile celuilalt, ci va stimulati unii pe altii sa dati ce aveti mai bun din voi. Pastreaza cat mai mult timp aceasta minunata intelegere, pentru ca ea va decide in final si rezultatele comune din care fiecare are ceva de castigat. Nici urma de invidie, de rautate, de egoism aici, ci va completati reciproc in perfecta compatibilitate. Mai rar asa un colectiv unit!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.