22 decembrie 2015, 16:00 Caleidoscop views 6994
Patul care te protejează de cutremure (Video)
22 decembrie 2015, 16:00 Caleidoscop views 6994

Patul care te protejează de cutremure (Video)

Fiind atât de fragili, oamenii nu sunt tocmai rezistenți la cutremure sau alte dezastre naturale. Din fericire, sunt destul de inteligenți, așa că au găsit metode alternative de protecție.

Pentru că mișcările plăcilor tectonice creează deseori dezastre, nevoia de a îmbunătăți mecanismele de protecție e din ce în ce mai mare. Asta ar fi singura explicație pentru faptul că un inventator chinez a creat ceva ce seamănă cu un cosciug de fier. În realitate, e doar un pat care promite să te salveze de cutremure. Într-un mod cel puțin înfricoșător.

Potrivit Daily Mail, Wang Wenxi a primit un patent pentru prototipul său în 2010, dar sunt cunoscute puține lucruri despre specificațiile tehnice ale designului sau modul de producție. Oricum, ideea e simplă, după cum o arată și video-ul de mai jos.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

cutremur , securitate , aparare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.