14 decembrie 2015, 15:20 Caleidoscop views 7642
A fost desemnată Miss Universitate 2015
14 decembrie 2015, 15:20 Caleidoscop views 7642

A fost desemnată Miss Universitate 2015

9 tinere s-au întrecut aseară pentru a obţine titlu de cea mai frumoasă studentă. Fetele au impresionat juriul prin trăsăturile fizice, inteligență, ingeniozitate şi carismă. Concursul de frumusețe s-a desfășurat pe scena teatrului Eugene Ionesco din Capitală.

Multrâvnitul titlu i-a revenit unei studente de la Academia de Studii Economice din Moldova, specialitatea Business și Administrarea Afacerilor. Tânăra spune că decizia juraților a luat-o prin surprindere.

"Foarte fericită, nu m-am așteptat absolut deloc. Sunt absolut uimită. Pregătirile au fost foarte grele. De dimineață până seara", a spus câştigătoarea concursului, Alina Beschieru.

Fata a fost susținută de prieteni și mama sa.

Pe locul doi s-a clasat o studentă din anul întâi de la Facultatea de Jurnalism a USM.

"La început a fost greu, dar ne-am acomodat. Iar acum, în finală, nu prea vroiam să se termine", a declarat câștigătoarea locului doi, Cristina Costin.

Fetele spun că s-au pregătit intens pentru acest concurs.

"Concursul mi-a plăcut foarte mult, a fost prima mea experiență în acest domeniu. M-am bucurat de această experiență. Din păcate nu am luat niciun premiu, însă totul este în viitor", a precizat studenta USM, Nadejada Ivdih.

Câştigătoarea a obţinut 25.000 de lei, iar celelalte participante s-au ales cu alte premii.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete , Miss , universitatea , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
915 locuitori

Mireşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mireşti și Chetroşeni. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Mirești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.