26 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3446
Horoscopul pentru 26 octombrie 2015
26 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3446

Horoscopul pentru 26 octombrie 2015

BERBEC

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii. Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

TAUR

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

GEMENI

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

RAC

Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

LEU

Ideea de asociere este in centrul tuturor reusitelor astazi, ca atare. primul pas spre ceea ce vrei sa obtii, e sa gasesti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face echipa perfecta cu cineva dintr-o generatie complet diferita de a ta, ba chiar si de sex opus, ca atare nu te inconjura doar de oameni care iti seamana, ci de persoane care, prin faptul ca sunt atat de diferiti, completeaza ceea ce-ti lipseste tie. Ideea de complementaritate e cheia succesului, deci fa un efort sa te apropii de oamenii care intra in joc cu ceea ce nu ai tu. Fiecare pune la un loc propriile resurse, si iese un intreg!

FECIOARĂ

Au aparut unele animozitati in mediul in care lucrezi si, cat timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreste-te din avant si ocupa-te de acele conflicte care planeaza in aer. Daca le ignori, ele vor ramane tot acolo si intr-o zi vor rabufni mult mai intens, cu riscul de a-ti strica toate planurile. Apar deja semne ca nu te mai intelegi cu unele persoane si trebuie sa stai putin de vorba cu acestea, fata in fata cu calm, pentru a descoperi ce sta la baza neintelegerilor voastre.

BALANȚĂ

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

SCORPION

Fii mai tolerant cu cei din jurul tau, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul alta generatie decat tine sau formati in alt sistem de valori decat tine, pentru ca nu puteti vedea lucrurile la fel. De data aceasta atragi alaturi de tine oameni conservatori, demodati, care o tin pe a lor, orice le-ai propune. Da, trebuie sa-ti sustii punctul de vedere, dar fa-o cu intelepciune, flexibilitate, deschidere, ca sa nu generezi conflicte inutile. Parerile sunt impartite, orice ai face, deci tine cont de varietatea mentalitatilor adunate la un loc.

SĂGETATOR

Planurile pe care le faci pentru perioada urmatoare au toate sansele sa prinda contur tot mai bine. Gandirea pozitiva, entuziasmul cu care te gandesti la ceea ce vrei sa obtii, optimismul pe care il pui in joc atunci cand construiesti efectiv etapele acestui plan sunt resursele perfecte pentru un succes de toata frumusetea. Nu esti singur in acest demers, exista un grup mai larg de persoane care vasleste in aceeasi directie cu tine si cat timp va stimulati unii pe altii si va apreciati reciproc contributia, roadele visate sunt din ce in ce mai aproape!

CAPRICORN

Partenerul de suflet cere mai multa implicare de la tine, sa-i demonstrezi ca esti capabil sa vii alaturi de el pentru a pune umarul la constructia unui proiect de cursa lunga. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet in cel mai matur mod, pentru a demonstra ca ati depasit deja faza indragostirii, cu fluturi in stomac, si puteti trece deja la etapa urmatoare: la constructia unui cuplu de perspectiva. Ceva iti spune ca te poti baza pe acest om, ca este persoana potrivita pentru o viata in doi stabila, deci merita sa investesti!

VĂRSĂTOR

Succesul spre care tintesti depinde enorm de atitudinea pozitiva cu care iei startul acum. Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate, dar ele se prefigureaza undeva la orizont. Numai cu un tonus ridicat, cu un zambet pe buze, spunand prezent la orice provocare poti sa-ti implinesti visul, pentru ca primesti, cumva, o garantie ca vei ajunge acolo foarte curand.

PEȘTI

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.