24 octombrie 2016, 16:30 Caleidoscop views 8502
Telefonul mobil îşi pierde principala funcţie: cea de a vorbi
24 octombrie 2016, 16:30 Caleidoscop views 8502

Telefonul mobil îşi pierde principala funcţie: cea de a vorbi

Oamenii au încetat să mai folosească telefoanele pentru apeluri și, în schimb, preferă să comunice prin intermediul aplicațiilor precum Facebook, WhatsApp sau Twitter.

O companie de servicii de telefonie din Marea Britanie a publicat un raport prin care arată că profiturile survenite din urma apelurilor telefonice au scăzut drastic în ultima perioadă. Numărul minutelor petrecute la telefon, în decursul unei luni, a scăzut foarte mult, o persoană comunicând prin apeluri doar 190 de minute pe lună.

În plus, clienții companiilor de telefonie nu mai optează pentru abonamente care să ofere un număr mare de minute, aceștia mulțumindu-se cu strictul necesar.

Oficialii companiei EE din Marea Britanie sugerează că nu doar apelurile sunt afectat. De asemenea, oamenii nu mai sunt interesați nici în a trimite SMS-uri.

Într-o lume în care totul este conectat la internet, aceștia preferă să trimită mesaje prin WhatsApp, sau alte aplicații de mesagerie, care permit o experiență interactivă, scrie Playtech.ro.

Pe de altă parte, există oamenii care lucrează în domeniul afacerilor și care sunt dependenți de apelurile telefonice, deoarece, chiar și cu toată dezvoltarea tehnologiei, sunt cele mai practice și cele mai de încredere atunci când vrei să dai un telefon. Astfel, aceștia vor începe să migreze de la companie la companie, către cea care oferă cel mai bun serviciu de voce și care nu pune accent doar pe oferta de date celulare.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

telefon , raport , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1089 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1089 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Gordinești datează din 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.