23 iulie 2015, 17:20 Caleidoscop views 5242
Astronomii NASA nu-au putut ascunde informația: a fost găsit Locaşul lui Dumnezeu
23 iulie 2015, 17:20 Caleidoscop views 5242

Astronomii NASA nu-au putut ascunde informația: a fost găsit Locaşul lui Dumnezeu

Au trecut deja mai bine de 20 de ani, de cînd cu ajutorul telescopului spațial "Hubble" s-a reușit fotografierea unui obiect gigantic, care pluteşte în spațiul cosmic, fiind de origine artificială, numit mai târziu numit Lăcașul lui Dumnezeu.

NASA a făcut tentativa de păstra taina descoperirii, dar informația s-a scurs, parțial, în afara agenției.

"Hubble" a transmis doar o mică pată neclară, înceţoşată, dar după maximizare cercetătorii au văzut în fotografie "o construcţie strălucitoare, cu o structură mult prea exactă, pentru a putea fi considerată creaţie a naturii".

Mărimile obiectului pot fi măsurate în miliarde de kilometri, planeta noastră pe lîngă acesta nu e mai mare decît un fir de nisip.

Observațiile făcute şi model tridimensional creat la calculator au fost o surpriză șocantă pentru imaginaţie: toate galaxiile, inclusive a noastră "se deplasează în raport cu Lăcașul lui Dumnezeu, acest "oraș" însă nu zboară nicăieri, căci se află în chiar acel punct, de la care pornesc toate în zbor". Lăcaşul lui Dumnezeu este situat în chiar centrul universului – acest lucru nu pot să nu surprindă.

Preşedintele în exerciţiu atunci, Bill Clinton, și vicepreședintele Albert Gore, după ce au ascultat raportul NASA au decis ca informația să fie secretizată.

Nu s-a reușit, deoarece fotografiile ajunseseră deja în circulaţie şi puteau fi vizionate liber şi că s-a reuşit copierea acestora înainte de a fi şterse de pe server. În anul 1995, revista de ştiinţă a scris despre descoperirea Lăcașul lui Dumnezeu, iar sursele mass-media le-au răspîndit în întreaga lume.

Ce este acolo de fapt ? Iată cîteva variante posibile:
- aici locuiește Creatorul și sufletele acelora care au murit pe Pămînt;
- obiectul este creat de minţile unor ființe super-civilizate.

Nimeni nu se îndoiește că NASA continuă să urmărească obiectului, refuză însă categoric să comenteze.

Sursa: esoreiter.ru

Cuvinte cheie:

Astronomie , descoperire , Dumnezeu , NASA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1631 locuitori

Dumbrăviţa este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dumbrăviţa, Valea lui Vlad și Bocancea-Schit. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1631 de oameni. Satul Dumbrăvița a fost atestat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.