21 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4112
21 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4112

Horoscopul pentru 21 aprilie 2015



BERBEC

Ai in preajma ta oameni pe care te poti baza, in care poti avea incredere, de la care vei primi solutii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci acestia chiar pun umarul la problema care te framanta si nu te lasa pana nu vad ca ai depasit impasul. Rareori poti avea parte de asemenea sprijin, ca atare profita din plin de generozitatea celor care iti tin companie, de experienta pe care vor sa ti-o impartaseasca, de sfaturile bine documentate pe care le primesti de la ei. Le vei pastra in memorie si te vei folosi si altadata de ele, deci deschide bine urechea si capteaza toata informatia utila!

TAUR

Chiar daca atmosfera devine ceva mai tensionata in jurul tau, nu o privi ca pe un atac la persoana, ci ca pe motivatia perfecta sa te implici trup si suflet pentru a arata ca esti bun. Spiritul combativ te cuprinde cand ii vezi si pe altii ca se implica atat de serios, si reusesti sa scoti ce ai mai bun din tine pentru a-si demonstra suprematia, valoarea, unicitatea. Daca reusesti sa scoti la lumina, in orice situatie cu iz agresiv, doar partea pozitiva a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capat si obtine succesul dorit, deci nu te lasa nicio clipa coplesit de critici, rautati, invidii. Zambeste si treci mai departe!

GEMENI

Uneori, cele mai bune schimbari in viata le faci la furie, intr-un moment de tensiune in relatia cu cei care nu te inteleg. Esti pregatit de o schimbare de atitudine sau de directie doar pentru a demonstra cuiva ca poti duce la capat ce ai promis sau ca e bine ce faci, deci fa pasul, dar nu te astepta si la felicitari. Din orgoliu, unii nu vor aprecia curajul schimbarii la tine, ci vor avea de comentat si de data aceasta, dar daca ai luat decizia, tine-te de ea, in ciuda afronturilor dure. Cat timp tu crezi ca e bine ce faci, asta conteaza. Nu te lasa oprit din elan de asemenea atacuri!

RAC

Chiar daca esti implicat intr-un proiect de lunga durata, nu te astepta ca lucrurile sa evolueze lin, in acelasi ritm, de la un capat la altul. Mai apar si hopuri pe parcurs, si ocolisuri, si intarzieri, dar toate au un scop. Ele nu te opresc din elan, asa cum ti se pare, ci doar iti mai ofera, din cand in cand, cate un moment de respiro. Vei ajunge si azi intr-o astfel de faza de platou, cand trebuie sa stai pe loc si sa astepti conditii mai bune, dar fii sigur ca nu e un final de drum, ci doar o pauza inainte de a trece la etapa urmatoare. Ai si tu nevoie sa iti mai tragi sufletul, deci profita de pauza, dupa care vei continua cu spor.

LEU

Lupta pentru ceea ce doresti, nu astepta sa pice din senin, pentru ca nu se va intampla asa. Fii sigur ca scopul tau e greu de atins, nimic nu ti se ofera pe tava, si, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici si piedici venite de la ceilalti care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde visezi. Dar cu cat e mai dificil drumul tau pana la tinta propusa, cu atat mai mare va fi satisfactia de la final, pentru ca nu poti aprecia ceva ce se capata usor. La tine e complicat, obositor, necesita un mare consum de resurse, dar tocmai pentru ca e atat de dificil, pe tine te motiveaza si mai tare sa ajungi acolo. La final vei jubila in fata celor care au incercat sa-ti taie elanul.

FECIOARA

Te implici cu atata iubire si intelegere in problemele altora, incat esti in stare sa le iei complet pe umerii tai, doar ca sa le fie celor dragi mai bine. Cat timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup si suflet la rezolvarea lor, pentru ca nu-ti place sa-i vezi pe altii suferind. Lasi deoparte orice urma de egoism si te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zambetul pe buze. Nu te gandesti nicio clipa cum iti vor multumi ei la final, nici nu astepti recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fara margini, dorind sa rezolvi totul pentru cel de langa tine, chiar daca simti ca el n-ar face la fel, la o adica.

BALANTA

Ia taurul de coarne si fa ce trebuie facut, pentru ca situatia in care te afli are nevoie de o interventie prompta, care se bazeaza pe norme si legi clare. Nu poti face nimic la voia intamplarii, ci doar ce e mai corect din toate punctele de vedere. Apeleaza la toate resursele care au la baza respectarea adevarului, cinstea, sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, deci tot ce e mai corect pentru tine, pentru ca nu mai poti tolera o minciuna sau o nedreptate! E momentul sa faci lumina, sa spui lucrurilor pe nume, si, chiar daca unele gesturi dor, sa recunosti adevarul asa cum e si sa-l faci cunoscut si altora.

SCORPION

Nu toate iti ies asa cum ai fi dorit, dar nu trebuie sa te opui finalurilor bruste. Poate e mai bine asa, poate aceasta e singura solutie valabila, ca atare accepta vestea pe care o primesti, chiar daca pare mai degraba un compromis. Spune stop acum, nu insista sa mai resuscitezi un plan care nu mai merge nicaieri, ca atare accepta acest final de drum, elibereaza-te de el si, peste o vreme, o vei lua de la capat in cu totul alta directie si cu alt tonus. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de gesturi transante, pentru ca tu nu te dai deloc inapoi cand trebuie sa reconstruiesti ceva de la zero. Esti gata de o noua aventura si accepti cu curaj provocarea.

SAGETATOR

Nu pune la suflet vestile nu tocmai placute care vin astazi spre tine. Ignora-le, trateaza-le ca pe niste lucruri banale care nu merita nicio atentie, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu ele. Fiind mici, dar multe, ar putea deveni un balast emotional inutil pentru tine si, la finalul zilei, desi nu vei putea spune ce anume ai facut, te vei trezi ca esti stresat la maxim, obosit, nervos, fara sa gasesti explicatii de unde provine aceasta stare. E de la aceste nimicuri pe care le tot duci dupa tine, in loc sa le dai la o parte ca si cum n-ar fi. Exagerezi cu importanta acestor maruntisuri si, daca reusesti sa le ignori, ziua va fi mult mai simpla!

CAPRICORN

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect caruia aia corzi importanta marita. Esti mandru de tine, si meriti un premiu! Indiferent in ce ar consta acest dar pe care ti-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfactia majora care te invaluie. Probabil ai fost apreciat de sefi si evident ca te simti bine in aceasta postura. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau in confruntare profesionala, depasindu-ti rivalii puternici, si orgoliul tau ajunge la cote maxime. Meriti aceste laude, deci lasa modestia la o parte si vorbeste tuturor cu emfaza si incredere despre valoarea ta. Daca tu n-o faci, atunci cine?

VARSATOR

Esti coplesit de o stare emotionala obositoare, care iti consuma toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macina, o frica pe care nu o poti controla, desi latura rationala din tine iti spune ca nu are nici un rost aceasta furtuna de ganduri si emotii. Fa un efort sa lupti impotriva stimulilor negativi din jur, cauta un procedeu de relaxare, prin care sa te eliberezi de aceste greutati care te trag inapoi, pentru ca ele nu merita absolut deloc atentia pe care le-o acorzi. Numai tu poti gasi iesirea din aceasta zona emotionala apasatoare care nici macar nu te reprezinta. Unde e optimismul tau caracteristic?

PESTI

Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala. In schimb, intuitia ta e mult mai ascutita, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba. Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2277 locuitori

Săiţi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Săiţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Căușeni și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2277 de oameni. Satul Săiți a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.