17 februarie 2015, 15:49 Caleidoscop views 8575
Cum să filmezi un videoclip în 5 secunde (VIDEO)
Foto: youtube.com
17 februarie 2015, 15:49 Caleidoscop views 8575

Cum să filmezi un videoclip în 5 secunde (VIDEO)

Scena in care o masina lasa in urma sa o dara murdara, iar in jurul sau sunt oameni care sar intr-o parte si in alta pe un camp pare sa fie banala si haotica daca este vizionata la o viteza normala.

Insa pentru videoclipul "Unconditional rebel" - care tomcai a fost lansat de artistul francez Siska - regizorul Guillaume Panariello a reusit sa incetineasca miscarile in asa fel incat sa transforme totul intr-o mica "opera de arta".

Conform The Independent, clipul a fost filmat cu o camera Phantom 4 K, la 1000 de cadre pe secunde.

Desi unele elemente au fost adaugate ulterior in studio, Panariello sustine ca marea majoritate provine din "cea mai scurta filmare care s-a facut vreodata".

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

arta , tehnologie , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
2318 locuitori

Vădeni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vădeni și Dumbrăveni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Soroca și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2318 oameni. Satul Vădeni a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.