19 noiembrie 2014, 12:11 Caleidoscop views 9571
O veveriță a furat o cameră video ca să filmeze (VIDEO)
19 noiembrie 2014, 12:11 Caleidoscop views 9571

O veveriță a furat o cameră video ca să filmeze (VIDEO)

Intrigată de un obiect ce părea abandonat pe sol, în apropierea copacului în care îşi duce viaţa de zi cu zi, o veveriţă l-a rechiziţionat în speranţa că poate îi va fi de folos.

Un cameraman amator a avut ideea originală de a lăsa o cameră GoPro la îndemîna unei veverițe. Pentru a nu speria micul animal, proprietarul s-a îndepărtat de aparat, nu înainte de a pune pe dispozitiv o bucăţică de pîine.

N-a durat mult pînă cînd micuţa rozătoare şi-a făcut apariţia în cadru şi a încercat să ia cu totul aparatul în scorbură. Misiunea s-a dovedit însă mai dificilă decît s-ar fi aşteptat, obiectul fiind mai greu decît o nucă, astfel că a abandonat prada după o ascensiune de cîţiva metri. Postat în urmă cu o săptămînă pe Youtube, clipul are peste 680.000 de vizualizări.

Sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Cuvinte cheie:

animale , furt , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
25 locuitori

Cucioaia Nouă este un sat din cadrul comunei Ghiliceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 25 de oameni. Satul Cucioaia Nouă a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.