18 noiembrie 2014, 19:21 Caleidoscop views 7545
18 noiembrie 2014, 19:21 Caleidoscop views 7545

Horoscopul pentru 19 noiembrie 2014


BERBEC: Chiar daca incepi ziua usor iritat, este totusi important sa gestionezi eficient relatiile parteneriale in incercarea de a gasi un numitor comun. Sub masca diplomatiei poti pune la cale in cele mai mici detalii jocuri de putere foarte bine regizate, ce au frevent o miza financiara.  Nu te increde la prima vedere in persoane sau oferte privind strainatatea, existand influente inselatoare. 

TAUR: S-ar putea sa ajungi in situatia in care partenerul sa iti ceara un angajament ferm in privinta relatiei voastre si sa decizi daca iti asumi responsabilitatile unei vieti in doi. Totusi, fii atent ca planurile de viitor pe care ti le faci sa fie cat de cat realiste, acum fiind sanse mari ca una sa ti se garanteze si altul sa fie adevarul, in special unde exista bunuri sau bani in comun cu alte persoane.

GEMENI: Astazi, cuprins de o dispozitie  generoasa si dornic de a cade in final la pace, poti trece mai usor peste posibilele tensiuni matinale in relatia cu persoana iubita sau cu proprii copii. La serviciu insa, nu pare sa existe strateg mai abil si mai calculat ca tine, insa partenerii tai de afaceri s-ar putea sa iti rezerve surprize daca te bazezi numai pe proiectele prezentate de ei.

RAC: Familia iti capteaza o buna parte din atentie fiind preocupat intens astazi de a trasa cateva angajamente clare in relatia cu copii dar si cu partenerul de viata. Nu incerca sa-i multumesti pe toti cu orice pret, cheltuind poate mai mult decat este cazul, fiindca nu vei gasi intelegerea la care te astepti. La serviciu, ofertele atractive ce tin de calatorii sau studii peste hotare pot avea si elemente inselatoare.

LEU: Desi bine intentionat si impaciuitor, astazi te poti simti oarecum nedreptatit in relatia cu cei de la serviciu, frecvent fiind de vina hipersensibilitatea ta emotionala si de aceea nu e cazul sa o iei la modul personal. Acasa, te pregatesti sa iti faci cunoscuta participarea activa la responsabilitatile cotidiene ale familiei, insa in amor ai putea oferi prea mult unor persoane care nu merita. 

FECIOARA: E posibil sa vrei sa intorci binele pe care ti l-a facut cineva, insa tine cont si de bugetul familiei, mai ales daca nu doresti tensiuni cu cei dragi in prima parte a zilei. Relatia cu acestia nu e atat de roz pe cat pare. Indiferent ca este vorba de un plan organizat de studii, de proiecte creative sau de relatia cu unele rude, vei fi foarte hotarat in a spune direct ce gandesti.

BALANTA: Cu Luna aflata in propriul semn, starea ta emotionala este destul de fluctuanta, de aceea ar fi indicat sa gestionezi cu calm relatiile cu cei din familie, fara sa pui la suflet orice neintelegere. Orice ai avea in plan legat de casa, esti capabil sa-ti administrezi cu mare responsabilitate resusele. Totusi, ar trebui sa ramai circumspect in privinta unor discutii promitatoare legate de locul de munca.

SCORPION: Concentrat la maxim sa ai totul sub control, poti ajunge sa-ti constientizezi limitele dar si forta interioara. Iar astazi, ai putea resimti din plin efortul depus si oboseala acumulata, fiind mai putin dispus sa-ti pierzi energia cu prea multe activitati sociale. Ar fi indicat sa-ti asculti atent intuitia deoarce exista tentatia de a da curs unor actiuni riscante din punct de vedere financiar.

SAGETATOR: Aparent  mai relaxat, astazi preferi compania reconfortanta a unor grupuri de oameni cu care impartasesti aceleasi idealuri. Totusi, desi tinute departe de ochii lumii, planurile tale de reorganizare a surselor de venit te preocupa, desfasurandu-se metodic si bine calculat. Tine cont de dorinta de infrumusetare a caminului ce te poate impinge spre achizitionarea nu tocmai inspirata a unor obiecte decorative.

CAPRICORN: Activ, implicat social dar si echitabil cand vine vorba de afaceri, astazi te faci usor remarcat, insa poate nu atat de inteles pe cat ai dori. Esti de neclintit in urmarirea planurilor tale de viitor si poate n-ar strica sa spui clar pe cine te bazezi. S-ar putea ca unii sa profite de latura ta empatica si voluntara, convingandu-te sa aderi la actiuni cu caracter umanitar.

VARSATOR: Desi astazi iti propui o atmosfera degajata si schimburi intelectuale constructive, nu toti par sa te sustina si de aceea n-ar strica sa reflectezi in liniste la ceea ce ai de facut pe viitor. Drumul este mai degraba anevoios, dar merita tot efortul si infruntarea limitarilor pe care le resimti, insa ar fi de preferat sa te tii departe de proiectele demarate alaturi de prieteni, care se pot dovedi in final paguboase.

PESTI: Astazi, ai tendinta de a te preocupa prea mult de subiecte ce implica atat sectorul afectiv cat si anumite asteptari nu tocmai corelate cu realitatea. Nici atitudinea binevoitoare a unei persoane influente nu este tocmai ceea ce pare, cu atat mai putin o relatie cu vreun superior. Fereste-te sa iei decizii, dirijandu-ti mai degraba energia catre activitati care iti stimuleaza depasirea unor niveluri de intelegere.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1203 locuitori

Chirianca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Chirianca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Chirianca a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.