17 noiembrie 2014, 16:10 Caleidoscop views 29676
Profeţia celui de-Al Treilea Război Mondial care te va băga în sperieţi. Cînd va începe urgia
Foto: romaniatv.net
17 noiembrie 2014, 16:10 Caleidoscop views 29676

Profeţia celui de-Al Treilea Război Mondial care te va băga în sperieţi. Cînd va începe urgia

Profețiile și predicțiile sunt lucruri fascinante dar și înfricoșătoare care au mare aderență la public. Alois Ilmaier s-a născut în Bavaria, în 1894 și a murit 1954, în condiții suspecte. Unii susțin că a fost otrăvit. Din cauza profețiilor sale a fost tîrît de nenumărate ori prin tribunale.

Conrad Adlmaier, scriitor german, a fost fascinat de viața lui Ilmaier și a hotărît să scrie o carte, bazată pe un interviu al lui Ilmaier, scrie efemeride.ro. Vă prezentăm mai jos, previziunea lui despre cel de Al Treilea Război Mondial.

Va fi în numele păcii. Războiul va începe în Orientul Milociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană. Situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scînteia războiului va izbucni în Balcani. Văd o mare și o cădere, un pumnal sîngeros se află lîngă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiți de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic și negru, celălalt mai înalt cu părul deschis la culoare.

După asasinarea celui de al treilea, începe războiul. Va fi în Balcani, dar nu știu unde. Văd clar trei numere, doi optari și un nouă. Războiul vine de la răsărit. El va veni foarte repede. Văd oameni care stau în cîrciumi jucînd cărți, cînd soldații străini vor intra pe ferestre și pe uși. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Mai văd un trei, dar eu nu știu ce înseamnă, trei zile sau săptămîni.

Altă armată mărșăluiește prin Belgrad și se îndreaptă către Italia. Văd mașini ciudate de fier avansînd ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Cînd acest lucru va avea loc, populația fuge plină de panică spre vest. Multe mașini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că își vor abandona mașinile în drum. Tacurile avansează cu mare viteză pe autostrăzi. Nu va rămîne mare lucru din Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, mai ales pe calea aerului. Mai văd cum vin trei vîrfuri de lance. Este forța rusă și este de neoprit. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada. După ce orașul de aur va fi distrus, va curge praf galben din cer. Praful va curge pînă la golf. Va fi o noapte senină, atunci cînd încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și nici nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare.

Apoi vîrfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai întoarce. Avioanele aruncă praf galben și între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fîșie a morții este creată între Marea Neagră și Marea Nordului. În această zonă, nu crește iarba. Toți oamenii au murit. Rusia întrerupe legăturile cu toți prietenii. Timp de un an, niciun organism nu va mai trăi aici. Oamenii devin negrii și cade carnea de pe ei.

Apoi văd pe cineva venind în zbor, din est și aruncă ceva în mare. Marea se ridică ca un tsunami și inundă tot. Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei se scufundă. Țările de la mare sunt în pericol sunt în pericol să fie înghițite. Valurile vor fi mai mari ca un turn. Insulele dispar. Cine va inhala praful aruncat va muri. Orașul cu turn de fier va deveni victima propriului popor. Ei aprind totul. Este revoluție. Și Italia arde. Papa fuge. În Rusia izbucnește un război civil. Este o masă roșie amestecată cu fețe galbene. Apoi crucea se reîntoarce, cu onor. Poporul rus va crede în Dumnezeu, din nou.

Sursa: www.romaniatv.net

Cuvinte cheie:

Profeţia , viitor , război

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2792 locuitori

Sculeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Blindești, Floreni, Gherman și Sculeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Ungheni și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2792 de oameni. Satul Sculeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.