14 noiembrie 2014, 21:15 Caleidoscop views 8739
14 noiembrie 2014, 21:15 Caleidoscop views 8739

Horoscopul pentru 15 noiembrie 2014


 

BERBEC: Se intrezareste multa munca la serviciu, chiar daca este weekend. Si acasa daca ai sta, tot ai fi ocupat cu treburi multe. Elanul de a muncii se datoreaza faptului ca ai putea castiga ceva bani in plus, din ore suplimentare sau din ajutorarea altora la serviciu. Insa, organismul iti este obosit si are nevoie de odihna si ingrijiri speciale.

TAUR: Relatiile sentimentale sunt tensionate, pentru ca esti foarte implicat in activitatea profesionala si i-ai neglijat pe cei dragi. Zilele acestea se pot rupe definitiv relatiile mai vechi, mai ales daca sunt fundamentate pe baze slabe. Este bine sa iti rezervi timp pentru activitati recreative alaturi de persoana iubita sau de copii. Aminteste-ti sa te si joci din cand in cand. 

GEMENI: Sunt zile favorabile pentru a sta acasa, printre cei dragi. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti si alcatuirea planurilor pentru imbunatatirea conditiilor din spatiul de locuit. Totusi, datorita unor sarcini de lucru de la serviciu care au ramas nefinalizate, s-ar putea sa mergi cateva ore la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te pe indelete si de casa si de serviciu.

RAC: Iti sunt favorizate activitatile intelectuale, dialogurile si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, asa incat nu puen baza chiar pe toate informatiile vehiculate in preajma ta in aceste zile. Calatoriile pe distante scurte sunt alte teme  de luat in calcul. O vizita la un prieten, la o ruda sau o excursie neasteptata sunt binevenite.

LEU: Aspectele financiare sunt tema principala de deazbatut in primul rand cu membrii familiei. Pe de o parte, tu ai nevoie sa cheltuiesti din agoniseala ta pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de alta parte insa, cineva din familie iti poate solicita ajutorul material si parese ca nu te prea incanta acest lucru. Chibzuieste-ti bine bugetul si impaca pe toata lumea.

FECIOARA: Sunt zile cu stari interioare fluctuante. Posibil sa se accentueze unele afectiuni ale inimii sau sistemului digestiv. Fii prudent si evita eforturile mari si spatiile aglomerate. De mare folos iti sunt o dieta usoara, odihna, discutiile cu oamenii apropiati, de incredere si mult somn. Duminica dupa-amiaza te vei simti mult mai bine, revenindu-ti pofta de viata.

BALANTA: Datorita neplacerilor financiare pe care le ai esti tentat sa ceri ajutorul prietenilor. Acestia posibil sa te dezamageasca, asa incat fereste-te a oferi explicatii prea multe despre necazurile tale. Sunt zile bune pentru introspectie, selectarea persoanelor apropiate si discretie. Sanatatea este precara, in special pe segmentele sistemului digestiv, asa incat fii prudent.

SCORPION: Sunt zile incarcate de intalniri cu multa lume, fie acasa in familie, fie in segmentul profesional in care activezi. Provocarile celorlalti iti vor crea disconfort, insa ai suficienta energie sa faci fata cu brio. Totusi este bine sa iti controlezi vorbele si gesturile, pentru ca foarte usor ti se pot pune etichete nepotrovite de catre ceilalti.

SAGETATOR: Provocarile din domeniul socio-profesional sunt majore la finalul acestei saptamani. Vrei nu vrei va trebui sa faci fata unei intalniri cu persoane oficiale importante. Prestatia ta publica va fi urmarita cu interes. De aceea, ordoneaza-ti din timp ideile si expune-le clar si la obiect. Dupa-amiezele acestui weekend rezerva-le pentru cei dragi.

CAPRICORN: Sunt momente favorabile pentru a lua legatura cu persoanele aflate in strainatate, pentru a-ti alcatui planuri de calatorii sau de studii. Prietenii iti pot face sugestii importante vizavi de cele mai bune variante de studiu sau calatorie pentru tine. Esti tentat sa respingi tot ce vine din partea celorlalti. Ar fi bine sa iti temperezi reactiile si sa tii cont de ce ti se spune.

VARSATOR: Se contureaza discutii importante legate de banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Posibil de pe urma activitatii profesionale sa primesti bani sau macar informatii pretioase in acest sens. De asemenea este bine sa ai in vedere achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii.

PESTI: Relatiile parteneriale te provoaca mult zilele acestea. Sunt posibile discutii aprinse fie pe tema unor cunostinte din strainatate, fie pe tema unei calatorii. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot reprosa faptul ca esti preocupat mai mult de calatorii, de activitati culturale sau de parcurgere a unor cursuri de instruire. Rezerva-ti timp suficient pentru toata lumea. 

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
2000 locuitori

Duşmani este un sat şi comună din raionul Glodeni. Duşmani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 6 km de orașul Glodeni și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2000 de oameni. Satul Dușmani a fost atestat documentar în anul 1508.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.