01 noiembrie 2014, 13:10 Caleidoscop views 8258
Cel mai complicat videoclip filmat vreodată (VIDEO)
Foto: profm.md
01 noiembrie 2014, 13:10 Caleidoscop views 8258

Cel mai complicat videoclip filmat vreodată (VIDEO)

Intr-o zi aproape 3 milioane de vizualizari. Atat a strans cel mai complicat videoclip facut vreodata. Cei de la OK Go au muncit mult pentru a face din clipul piesei "I Won't Let You Down" unul memorabil. Single-ul este de pe cel mai recent album al lor, Hungry Ghosts.

Pentru piesa I Won't Let You Down, baieţii din trupa OK Go au lansat un clip foarte tare, cu multe efecte vizuale si multa coregrafie.

Bazat pe umor, dar şi pe o super-coregrafie, videoclipul piesei este interesant şi ieşit din tipare. Cei patru membrii OK Go dansează pe o versiune japoneză de moped-uri, apoi ies într-o parcare plină de dansatori şi dansatoare.

Tehnologii, umbrele, filmări din aer şi o sincornizare coregrafică de zile mari - acestea sunt ingredientele noului clip.

Piesa I Won't Let You Down este inclusă pe albumul Hungry Ghosts, pe care OK Go l-au lansat la jumătatea lunii octombrie.

Urmareste mai jos si videoclipul piesei The Writing's On The Wall, un material video ameţitor, plin de iluzii optice care se joacă la graniţa dintre realitate şi imaginaţie. OK Go si-au convins fanii ca sunt, pur şi simplu, îndrăgostiţi de tot procesul de a face un clip.

La fel ca toate celelalte clipuri ale trupei, şi The Writing's On The Wall a fost realizat dintr-o singură filmare.

Sursa: profm.md

Cuvinte cheie:

videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.