08 februarie 2015, 10:00 Caleidoscop views 16392
Obiect misterios, fotografiat pe cerul Marii Britanii
Foto: antena3.ro
08 februarie 2015, 10:00 Caleidoscop views 16392

Obiect misterios, fotografiat pe cerul Marii Britanii

Un fotograf amator din Marea Britanie a surprins într-una dintre fotografiile sale un obiect misterios, de culoare galbenă, despre care pasionaţii de OZN-uri susţin că ar fi de natură extraterestră.

Michael Potter le-a povestit jurnaliştilor de la mirror.co.uk că fotografia formaţiunile noroase de deasupra staţiunii Mount's Bay, din Cornwall, cînd a făcut acea poză.

Însă abia după ce a ajuns acasă şi a descărcat fotografiile şi-a dat seama ce a surprins cu obiectivul aparatului său de fotografiat.

"Am uploadat fotografiile pe laptop şi apoi am decis să şterg această imagine din cauza unei pete de lumină. Dar am observat ceva ciudat în stînga fotografiei, despre care am crezut că este fie un avion, fie soarele care strălucea printre nori", povesteşte Michael Potter.

"Am mărit fotografia şi am rămas uimit de ceea ce am văzut", mai spune bărbatul.

"Am arătat imaginea prietenilor mei şi am explorat orice opţiune, de la lentilele murdare, la norii care luminează un avion şi chiar pînă la un meteorit. Dar am făcut 40 de fotografii în acea zi şi doar în asta apare obiectul ciudat. Fotografia nu a fost prelucrată, aşa că ce este acolo?", se întreabă Michael.

Experţii dau însă lămuriri şi spun că, cel mai probabil, bărbatul a fotografiat un meteor în descompunere.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

Mister , ozn , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
905 locuitori

Brăila este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.23 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 1.97 km. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 905 oameni. Satul Brăila a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.