31 decembrie 2013, 00:02 Caleidoscop views 12507
31 decembrie 2013, 00:02 Caleidoscop views 12507

Horoscopul pentru 31 decembrie2013


BERBEC: Ultima zi a anului se afla sub influenta aspectului de cuadratura, aspect format de stapanul semnului tau solar, Marte si Mercur, stapanul de necontestat al vorbelor. Ceea ce spui poate si va fi folosit impotriva ta. Sau in avantajul tau, depinde de cat de dulci sau taioase alegi ca vorbele tale sa fie. Respecta ceea ce au altii de spus tocmai pentru ca ceea ce ai de spus, la tandul tau, sa fie ascultat.

TAUR: Ar trebui sa fie o zi ca oricare alta, linistita. Cel putin, pana nu incep cei din jur a contesta ceea ce iti apartine de drept. Este o zi in care puterea cuvintelor tale este atat de mare incat cu usurinta cuvintele tale devin realitate. Ar fi bine daca totusi, nu te-ai culca pe-o ureche, pastrand o atitudine obiectiva referitor la ceea ce se intampla. Cu cat esti mai diplomat, cu atat mai multe relatii vei reusi sa pastrezi.

GEMENI: Cum Venus inca se afla in mers aparent retrograd, obligandu-te sa revizuiesti ceea ce iti doresti de la o relatie, nu este de mirare ca incerci sa vezi dincolo de aparente, ramananad preocupat de un subiect mai mult decat de obicei. Atunci cand alaturi de acest aspect se gasesc si curiozitatea, si bucuria descoperirii, poti spune ca ai parte de o zi pe gustul tau.

RAC: Este o zi in care aliantele sint supuse unor grele incercari. De asemenea, rabdarea iti este din greu testata, mai ales acasa. Pot aparea probleme intre tine si cei foarte apropiati sufletului tau, probleme datorate diferentelor de opinie si de educatie. Poate ca ar fi mai bine daca ai lasa garda jos, aratandu-le celorlalti ce simti cu adevarat, eliminand astfel orice fel de bariera intre tine si acestia.

LEU: Reusesti sa imprimi si altora atitudinea ta fata de munca. Numai ca nu multi te vor urma. Muncesti mult si iti dedici toare resursele activitatilor tale, insa pot exista si voci care sa te convinga sa renunti la idealurile tale sau, cel putin, sa alegi o cale mai usoara pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Ceea ce trebuie sa inveti de la acestia, insa, este faptul ca a te pierde in detalii nu reprezinta o atitudine constructiva.

FECIOARA: Distractia este pe primul plan pentru tine, astazi. Este si firesc, doar este ultima zi a anului, iar petrecerea de An Nou se anunta a fi una dintre cele mai frumoase si spectaculoase de pana acum. Pentru a o savura, insa, trebuie sa fii relaxat, nicidecum sa incerci a rezolva toate problemele altora. Fii cu bagare de seama in ceea ce priveste cheltuielile. In definitiv, ar trebui sa ai buzunarele pline in noaptea dintre ani.

BALANTA: O zi in care esti provocat sa renunti la ceea ce deja stii si la lucrurile cu care esti obisnuit, tocmai pentru a primi noutatea in viata ta. Numai asa schimbarea va fi de natura pozitiva, in viata ta. De astazi incepand, poti elimina rutina din viata ta fie si numai avand curajul de a te arunca in valtoarea vremurilor, fara a-ti pasa prea mult de repercusiuni.

SCORPION: Desi este ultima zi a anului, in mintea ta si in sufletul tau nu este loc de ragaz sau nevoie de liniste. Este imperios necesar sa rezolvi tot ceea ce a ramas nerezolvat pana acum, cat mai repede. Totusi, este mai bine daca (macar astazi) ai ramane pasiv, lasand lucrurile la voia hazardului. Sau in voia Domnului. Nu da ultimatumuri si nu impune termene limita. A fi blajin este in avantajul tau.

SAGETATOR: Ai parte de o zi in care ai nevoie de mult calm, caci lucrurile par a-ti scapa de sub control. Cu toate acestea, nu stii sigur ce anume se schimba si ce anume ramane in starea initiala. In ceea ce priveste ceea ce faci pentru alti oameni, incearca sa nu actionezi din disperare, atunci cand acestia incearca sa-si impuna parerile.

CAPRICORN: O zi in care iti pierzi rabdarea si vrei cu orice pret sa actionezi. Este adevarat, in ultima perioada ai tot facut planuri de viitor, ai tot calculat momentul ideal pentru a incepe implementarea schimbarilor, insa astazi ai senzatia ca daca nu faci nicio miscare, nimic nu se va intampla. Nu uita, insa, ca ai nevoie de intelepciune si de cumpatare, pe drumul pe care ai ales sa mergi.

VARSATOR: Cu cat termini mai repede ceea ce aveai de facut, cu atat mai fericit vei fi, deoarece iti ramane timp pentru tine si pentru noile tale proiecte. Pe de alta parte, aminteste-ti ca nu poti pleca la un drum nou fara a fi pregatit corespunzator. Nu iti face griji prea multe pentru ceea ce va urma, caci Soarta iti rezerva sanse de care altii nu au paarte nici macar o singura data-n viata.

PESTI: Incearca sa evidentiezi problemele pe care familia ta le are, acum, deoarece astazi poti rezolva cu usurinta probleme pe care, in mod normal, nu stii cum sa le abordezi. Desi poate nu iti place ceea ce vei descoperi… Totusi, poate ca este mai bine sa rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, la timp, decat sa ascunzi totul, sub pres, ca sic and nimic nu s-ar fi intamplat.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.