Mergi spre compartimentul: Muzica
15 noiembrie 2013, 15:51 Muzica views 10033
15 noiembrie 2013, 15:51 Muzica views 10033

A fost lansată cartea „ROCKul, „NOROC”-ul & NOI”



Prozatorul, cineastul, dramaturgul, Mihai Poiată, şi-a lansat monografia despre ansamblul „Noroc", asupra căreia a lucrat asiduu cîţiva ani buni (6 ani). Odată cu publicaţia cărţii şi-a îndeplinit visul, dar şi dorul de a oferi publicului larg istoria „Norocului", a unei trupe legendare, care a ocupat locul binemeritat, de frunte, în Casa Mare a tezaurului ţării noastre.

Intitulată „ROCKul, „NOROC"-ul & NOI", monografia apare la Editura „Arc", în plus, această apariţie editorială este însoţită de un CD cu 16 piese, înregistrate de formație în frunte cu Mihai Dolgan în anii 1966-1970. Apariţia acestui CD se datorează, în mare parte și faptului că frații Alexandru și Anatol Cazacu au păstrat cu sfinţenie arhiva formaţiei.

Acum ne putem bucura că avem parte de un portret în timp bine conturat al "Noroc"-ului și al generației "Noroc"-ului în peste 270 de pagini de text și circa 250 de ilustrații ‒ o adevărată comoară întru prosperarea „Norocului" în ţara noastră.

Cuvinte cheie:

muzica , carte , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
288 locuitori

Comarovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Comarovca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.