Mergi spre compartimentul: Muzica
16 octombrie 2013, 15:45 Muzica views 14614
16 octombrie 2013, 15:45 Muzica views 14614

Interpreţii din Moldova se lansează în marile show-proiecte internaționale


Foto: trm.md

Vocea tinerilor din Moldova cucereşte publicul din alte ţări. Doi tineri interpreţi de la noi au intrat în cursa pentru „Vocea" României, dar şi a Rusiei. Vocile lui Victor Balan şi a Marcelei Scripcaru au cucerit din prima juriul de specialitate, informează trm.md.

Victor Balan, originar din Rîbniţa, a trecut de preselecţiile concursului de talente „Vocea Rusiei". Acesta a impresionat juriul cu piesa lui Anne Dudley și Johnathon J. Jeczalik „Kiss". Mentorul tînărului interpret va fi cîntăreţul Dima Bilan.

O altă tînără din Republica Moldova a uimit juraţii de la acelaşi tip de concurs, doar că în România. Este vorba despre Marcela Scripcaru. Vocea Marcelei a fermecat-o pe interpreta Loredana, care a şi îndemnat-o să facă parte din echipa sa. Pe scena de la „Vocea României", Marcela Scripcaru a interpretat piesa lui Whitney Houston „Queen of the Night".

De cînd au fost lansate concursurile "Vocea României" şi „Vocea Rusiei" tot mai multe persoane din Republica Moldova participă cu speranţa de a se lansa pe marile scene din cele două ţări.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , interpret , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1089 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1089 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Gordinești datează din 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.