Mergi spre compartimentul: Muzica
10 octombrie 2013, 12:55 Muzica views 15362
10 octombrie 2013, 12:55 Muzica views 15362

Un moldovean a trecut în semifinala concursului „Minuta Slavî” din Rusia

Foto: trm.md

Moldoveanul Ion Traistă a primit din partea juriului doi de „Da", fapt ce l-a plasat în semifinala concursului „Minuta Slavî", realizat de un post de televiziune din Federaţia Rusă, transmite trm.md.

„Particip la acest concurs pentru a apăra onoarea Republicii Moldova", a menţionat bărbatul în vîrstă de 67 de ani pentru 1tv.ru.

Moldoveanul nevăzător a spus că a învățat să cînte de la cei mai buni artişti. „Acum vreau să uimesc publicul", a subliniat el.

Ion Traistă a interpretat într-un mod deosebit melodia „O seară la Constanţa" şi a imitat sunetul saxofonului cu ajutorul unui instrument muzical, numit în unele regiuni ale ţării „ţuruiac".

La show-ul "Minuta Slavî" din acest sezon a participat şi Petru Loghin de 26 de ani, originar din Chişinău. El a interpretat cunoscutul cîntec „Jogi" de Panjabi MC şi va evolua în semifinala concursului de talente.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Rusia , moldovenii , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1730 locuitori

Gherman este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1730 de oameni. Satul Gherman a fost menționat documentar în anul în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.