Mergi spre compartimentul: Muzica
24 octombrie 2016, 15:30 Muzica views 9212
Prestația adolescentei Emily Istrate la
24 octombrie 2016, 15:30 Muzica views 9212

Prestația adolescentei Emily Istrate la "Golos Deti" (Video)

Emily Istrate este adolescenta care a încins atmosfera la „Golos Deti – 3" Ucraina. Ea a interpretat piesa „Hora din Moldova" și a întors scaunele a doi jurați.

Emily a ales să meargă mai departe în echipa interpretei din Ucraina Tina Karol.

SHOK.md precizează: Emily are 12 ani, este elevă în clasa a 6-a la Liceul Teoretic "Orizont" din Chișinău. Studiază pianul la Școala de Arte "Valeriu Poleacov", ia ore de vocal și coreografie. Cunoaște și vorbeste mai multe limbi străine, adoră animalele.

De la 3 ani frecventează studioul muzical-coreografic "Lolli Pops", apoi "StarMix", participă la diferite TV Show-uri muzicale, concerte și multe concursuri. Emily a crescut în scenă, iar muzica este cea, care-i dă aripi, inspirație și încredere în sine, îi dă sens și culoare vieții, spune ea.

In 2015, este cîștigătoarea preselecției naționale "Славянский Базар", după care ne-a prezentat țara la Festivalui Internațional de Arte "Славянский Базар 2015" care a avut loc în Vitebsk, Belarus, unde se alege cu o invitație de onoare la un alt Festival, deja în Rusia, în calitate de oaspete de onoare și Președinte a Juriului Internațional de copii. Este semifinalista Concursului Internațional a Tinerilor Talente "Детская Новая Волна 2016", care a avut loc anul acesta în Rusia, orașul Moscova. Aici este observată și invitată de către organizatorii proiectului ucrainean televizat „Golos Deti" pentru a participa la preselecțiile organizate în Ucraina orașul Kiev, unde și-au încercat norocul peste 2000 de copii talentați din diferite țări.

Sursa: shok.md

Cuvinte cheie:

show , muzica , adolescenți

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1082 locuitori

Sîrma este un sat şi comună din raionul Leova. Sîrma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Leova și la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1082 de oameni. Satul Sîrma a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.