Mergi spre compartimentul: Muzica
29 septembrie 2016, 16:45 Muzica views 5060
Natan lansează un videoclip nou (Video)
29 septembrie 2016, 16:45 Muzica views 5060

Natan lansează un videoclip nou (Video)

Interpretul Natan surprinde cu noul său videoclip, made in Moldova, filmat pe meleagurile natale. Noua producție a fost filmată la Orhei.

„Un videoclip pe merit, la care s-a lucrat cu suflet de oameni dăruiți, așa încît să scoată în lumină o piesă la care țin foarte mult. O iubesc și mi-a luat un pic de timp din viață ca să mă facă mai fericit, pentru că pot, vreau, am și pot să împart", astfel și-a anunțat lansarea noii creații Natan pe pagina sa oficială.

Interpretul mai spune că nu a avut răbdarea necesară pentru a-și lansa producția într-un alt mod și de aceea a publicat-o pe o rețea de socializare.

Regizorul videoului este Marian Croitoru, iar dansatorii ce apar în imagini sînt membri ai trupei Black and White Dance Studio.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Natan , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1656
Populația:
15395 locuitori

Durleşti este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 15395 de oameni. Orașul Durlești a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.