Mergi spre compartimentul: Muzica
14 iulie 2016, 15:30 Muzica views 13096
Mihail Sandu a lansat o nouă piesă (Video)
14 iulie 2016, 15:30 Muzica views 13096

Mihail Sandu a lansat o nouă piesă (Video)

Cîntărețul moldovean Mihail Sandu se bucură de tot mai mult succes peste Prut. După ce a lansat cea mai bine vîndută piesă din România platforma iTunes, artistul revine cu o nouă surpriză muzicală.

Noul single din repertoriul cîntărețului Mihail Sandu a fost intitulat „Simt că ne-am îndepărtat" și a fost prezentat publicului chiar în dimineața acestei zile. Versurile sînt semnate de Mihail Sandu, iar la muzică artistul a lucrat alături de Sergiu Socaciu:

„A trecut aproape 1 an de zile de cînd am lansat Mă ucide ea, iar lucrurile care s-au întîmplat în viața mea din acel moment au fost cel puțin incredibile. De la primul play pe radio, pînă la primul meu concert cu band la Hard Rock Cafe Bucharest și pînă la ‪#‎ForzaZu, cînd aproximativ 50.000 de oameni au cîntat piesa alături de mine, toate au fost niște momente la care visam de foarte mult timp. Astăzi dăm startul unui nou capitol, în care sper să vă am în continuare alături. Vă prezint noul meu single Simt că ne-am îndepărtat puțin", recunoaște artistul basarabean.

Noul single are și un videoclip drăgălaș, marca Dima Dimov, filmat în Malta:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

muzica , piesă , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1525
Populaţia:
4184

Căinari este un oraş în raionul Căuşeni, Republica Moldova. Amplasat în partea centrală a republicii, oraşul Căinari este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău, fiind un nod feroviar al Căilor Ferate din Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia orașului constituia 4184 oameni. Prima atestare documentară a satului Căinari, datează din anul 1525. Legenda susţine că localitatea a fost întemeiată în apropierea unui mare izvor, deoarece denumirea ei a însemnat la tătarii din Bugeac „izvor mare, clocotitor”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.