Mergi spre compartimentul: Muzica
15 decembrie 2015, 11:51 Muzica views 12543
Dan Balan si-a lansat noul videoclip (Video)
15 decembrie 2015, 11:51 Muzica views 12543

Dan Balan si-a lansat noul videoclip (Video)

Dan Balan a lansat un nou videoclip. Dupa Funny Love, interpretul vine cu o melodie in limba rusa. Filmarile au avut loc in Kiev, iar regizorul acestui acestui clip este acelasi, care a realizat si videoclipul precedent.

In videoclipul pentru piesa "Placi" apar imagini de toamna si iarna. Dan Balan ne-a povestitit ca, filmarile, care au avut loc la Kiev, au durat aproape un an.

Productia a fost realizata de regizorul ucrainean Alan Badoev, care a facut si videoclipul piesei "Funny Love", lansat recent.

Dan Balan a recunoscut ca nu intamplator l-a ales pe Alan Badoev.

Dan BALAN, INTERPRET: "Imi place cum lucreaza Badoev. Am mai lucrat cu el si mai ales pentru acest videoclip, asa mai liric si el este cel mai mare specialist in capturarea emotiilor lirice..."

Muzica si versurile piesei "Placi" au fost scrise de Dan Balan pe cand acesta era la Londra.

Dan BALAN, INTERPRET: "Eu cand am compus aceasta piesa, afara ningea si mi-a placut ca era ceva nostalgic si pozitiv in acelasi timp..."

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , videoclip , lansare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
3017 locuitori

Izbişte este un sat şi comună din raionul Criuleni. Izbişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3017 oameni. Izbiște a fost menționat documentar în anul 1453.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.