Mergi spre compartimentul: Muzica
01 octombrie 2015, 14:28 Muzica views 7638
Valy Boghean va lansa în curînd un nou videoclip (Foto, Video)
01 octombrie 2015, 14:28 Muzica views 7638

Valy Boghean va lansa în curînd un nou videoclip (Foto, Video)

Valy Boghean tocmai a terminat filmările videoclipului pentru piesa „Doar ea", informează NOI.md.

„Filmările au durat trei zile și s-au finalizat acum aproximativ două săptămîni", a declarat regizorul Roman Burlaca, intervievat de NOI.md.

Potrivit acestuia, filmările au avut loc exclusiv în Chișinău, în diferite locații, iar la ele au participat patru actori, printre care Vasile Zubcu și Nicu Țurcanu.

„Acum materialul se află în post-producție. Urmează să se monteze, să se lucreze la corecția culorilor, la grafică. În cel mai scurt timp posibil, videoclipul va fi lansat", susține Roman Burlaca.

Asupra videoclipului au lucrat și continuă să lucreze în jur de 35 de persoane, inclusiv din SUA, ca mai apoi acesta să fie accesibil publicului.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

videoclip , lansare , muzica , SUA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.