Mergi spre compartimentul: Muzica
29 septembrie 2015, 17:19 Muzica views 8948
„Dragostea din tei“, inclusă în topul celor mai celebre hit-uri
29 septembrie 2015, 17:19 Muzica views 8948

„Dragostea din tei“, inclusă în topul celor mai celebre hit-uri

The Rolling Stone, una dintre cele mai celebre publicații americane, a dezvăluit Top 50 cele mai celebre hituri din toate timpurile, interpretate de trupe de băieți.

Piesa "Dragostea din tei", compusă de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, alături de astfel de trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N'Sync, The Jackson 5 și One Direction.

"Dragostea din tei" a ajuns pe prima poziție în top-urile din peste 30 de țări, ocupând locul 3 în topul vânzărilor din Marea Britanie, cu peste 12 milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platină și Discul de Aur în majoritatea țărilor europene, precum și în Asia și America Latină.

Hitul "Dragostea din tei" a fost inclus în lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii.

În 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al piesei „Live your life", interpretată de Rihanna şi rapper-ul T.I.

În prezent, Dan Bălan se pregătește de lansarea noului său single, întitulat "Funny Love". Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Sursa: infomoldova.net

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , hit , top , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
775 locuitori

Sărăteni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Victoria. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 775 de oameni. Satul Sărăteni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.