Mergi spre compartimentul: Muzica
03 iunie 2015, 12:20 Muzica views 9046
Gordienсo a prezentat un nou videoclip (VIDEO)
Foto: moldovenii.md
03 iunie 2015, 12:20 Muzica views 9046

Gordienсo a prezentat un nou videoclip (VIDEO)

Natalia Gordienko, deschide sezonul muzical estival. In a doua zi de iunie interpreta a lansat un nou videoclip la piesa numita sugestiv "Summertime". Natalia Gordienco joaca rolul unei Cenuserese moderne, care se indragosteste de un barbat chipes si bogat.

Viceoclipul piesei Summertime, prezinta o poveste de dragoste. Piesa este pop, cu accente usoare de cabaret. Natalia Gordienco joaca rolul unei femei seducatoare, care flirteaza cu un barbat bogat si il face sa se indragosteasca de ea pentru ca ulterior sa-l jefuiasca. Astfel, frumoasa interpreta apare in ipostaze dulci alaturi de tanarul chipes, purtand haine sexy in stil retro.

"Barbatul este un actor din Ucraina, nu foarte cunoscut, dar talentat si foarte frumos. Este vorba de Artem Dubnitskiy."

Natalia Gordienko a evitat sa spuna daca exista vre-o relatie intre ea si barbatul din videoclip.

"Se vehiculeaza multe, dar nu comentez".

Videoclipul a fost filmat pe Riviera Franceza de o echipa de productie din Ucraina, specializata in filmele de lung metraj.

"Am ales locatia Cannes pentru ca am fost de mai multe ori acolo si imi place la nebunie aceasta parte a Frantei. Anume acest loc transmite cel mai bine atmosfera si dispozitia videoclipului".

Natalia a refuzat sa spuna cat a costat productia video, dar a precizat ca filmarea a durat doua zile.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

interpret , muzica , videoclip , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.