Mergi spre compartimentul: Muzica
09 februarie 2015, 11:47 Muzica views 17932
Locuitoarea Chișinăului Tais Logvinenco a impresionat juriul emisiunii
09 februarie 2015, 11:47 Muzica views 17932

Locuitoarea Chișinăului Tais Logvinenco a impresionat juriul emisiunii "Glavnaia sţena" (video)

Tînăra talentată cu vocea ei magică merge cu paşi siguri pe calea realizării visului său. Acum, ea cucerește proiectul muzical rus "Glavnaia sţena".

Din copilărie Tais a fost pasionată de muzică. Formaţiile "Bi2", "Splin", "Nocinîie snaiperî", Zemfira, "Okean Elzî" au ocupat mereu o mare parte din playlisturile ei, acestea devenind o sursă de inspirație pentru scrierea propriilor melodii.

De la o vîrstă fragedă a învățat să cînte la chitară, deși nu întotdeauna ardea de dorinţă. Uneori se vedea nevoită să taie strunele cu foarfeca, mamei însă îi spunea că s-au rupt.

Tais Logvinenco nu a luat niciodată lecţii profesionale de canto. A cîntat pur şi simplu în cercul prietenilor sau la sărbătorile familiale.

Tais a compus prima ei melodie "Kino" la tabără, cînd a împlinit 12 ani. În șase ani, numărul melodiilor scrise de ea a ajuns la cifra de 40, iar numărul fanilor crește pe zi ce trece.

Pentru a atinge succesul în nici un caz nu poţi sta pe loc! Anume acesta este motivul pentru care Tais Logvinenco cucereşte vertiginos scena principală a capitalei ruse.

Ne mîndrim cu compatrioata noastră și îi dorim succese şi inspiraţie în ascensiunea ei!

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

interpret , muzica , concurs , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1712
Populația:
2566 locuitori

Batîr este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Batîr este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2566 de oameni. Satul Batîr a fost menționat documentar în anul 1712.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.