Mergi spre compartimentul: Muzica
29 ianuarie 2015, 17:41 Muzica views 11719
Angelika Vee a colaborat cu Sasha Lopez pentru noul single (VIDEO)
Foto: profm.md
29 ianuarie 2015, 17:41 Muzica views 11719

Angelika Vee a colaborat cu Sasha Lopez pentru noul single (VIDEO)

La scurt timp dupa lansarea piesei "Impreuna iar", Angelika Vee revine cu un nou single in colaborare cu Sasha Lopez. "Catch You" este o piesa puternica si plina de culoare, un single cu care artistii si-au propus sa rupa top-urile muzicale din tara, dar si cele internationale.

"Ne cunoaştem cu Sasha Lopez de mult timp şi astfel ne-a fost foarte uşor să colaborăm. Noul meu single, "Catch You" are un mesaj pozitiv şi un sound fresh, care sper să ajungă rapid la sufletele oamenilor", a declarat Angelika despre colaborarea cu Sasha Lopez.

"În acest an mă voi concentra mai mult pe cariera solo şi promit să revin în curând cu multe melodii frumoase", a mai spus Angelika.

Angelika a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy's, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano sau Joachim Garraud.

Angelika Vee este originară din Republica Moldova, insq locuieşte momentan în Los Angeles, unde a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell. Compania lucrează cu artişti celebri, ca Bruno Mars, Katy Perry, Ariana Grande, Dr Dre sau Timbaland.

Artista şi a reuşit să cucerească inimile a milioane de ascultători, din întreaga lume, cu talentul ei, datorită filmuleţelor sale de pe youtube. De atunci a lansat mai multe single-uri, printre care se numără "Tie You Up", "Guale" şi "Cash Out".

Sursa: profm.md

Cuvinte cheie:

muzica , interpret , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
85 locuitori

Pobeda este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 85 de oameni. Satul Pobeda a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.