Mergi spre compartimentul: Muzica
12 noiembrie 2014, 13:20 Muzica views 9360
Moldoveanul Andrei Rață în atenția CNN (VIDEO)
Foto: facebook.com/ Andrei Rata
12 noiembrie 2014, 13:20 Muzica views 9360

Moldoveanul Andrei Rață în atenția CNN (VIDEO)

Jurnaliștii de la postul de televiziune CNN au realizat un reportaj despre festivalul de muzică electronică „Tomorrowland". Dj-ul moldovean, Andrei Rață (numele de scenă Andrew Rayel), este unul din personajele principale ale materialului realizat de CNN, informează UNIMEDIA.

„Uneori mă gândesc cu ce piesă voi începe sau cu care voi finisa evoluția mea pe scena festivalului. Uneori mixez o piesă liniștită și simt cum publicul își dorește o piesă mai ritmată. În acel moment, schimb piesa", a declarat moldoveanul pentru CNN.

„În zilele noastre fiecare dj este un producător și fiecare producător este un dj. Nu vei impresiona pe nimeni cu capacitățile tale de a mixa. Fiecare dj trebuie să fie unic și să aibă un look original. Încă nu mi-am creat stilul meu. Oricum, încerc să creez ceva special. Dacă ești dj, atunci vei fi un dj pentru totdeauna", a mai precizat Andrei.

Tânărul a recunoscut că niciodată nu s-ar fi gândit că „fiind un băiat modest de la Călărași" va ajunge să evolueze pe cele mai mari scene ale lumii. „Am visat să mixez alături de cei mai mari dj din lume și acum visul meu a devenit realitate", a conchis dj-ul.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , succes

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
86 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Băiuș raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.