Mergi spre compartimentul: Muzica
03 octombrie 2014, 11:17 Muzica views 16471
Nikolai Baskov a lansat un clip cu participarea moldovencei Xenia Deli (VIDEO)
Foto: perfecte.md
03 octombrie 2014, 11:17 Muzica views 16471

Nikolai Baskov a lansat un clip cu participarea moldovencei Xenia Deli (VIDEO)

Vocea de aur a Rusiei, Nikolai Baskov, a prezentat fanilor noul său clip pentru melodia «Зая, я люблю тебя», al cărei protagonistă este modelul moldovenesc Xenia Deli, relatează NOI.md.

În clipul cîntăreţului rus Xenia a interpretat rolul unei spaniole pasionate, care îl ademenește pe artist. Înregistrarea clipului s-a produs la Barselona.

Reamintim că Xenia Deli este un top-model renumit, care continuă să ia cu asalt nu doar podiumurile mondiale, ci și show-businessul, apărînd în clipurile unor asemenea staruri, cum ar fi Enrique Iglesias, Bruno Mars, interpretul moldovean Ionel Istrati, vestitul raper rus T-Killah. Acum la "puşculiţa de staruri" a Xeniei s-a mai adăugat și Nikolai Baskov.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , videoclip

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
54 locuitori

Treteşti este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cahul și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 54 de oameni. Satul Tretești a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.