Mergi spre compartimentul: Muzica
17 septembrie 2014, 12:16 Muzica views 12041
O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău
Foto: grizine.com
17 septembrie 2014, 12:16 Muzica views 12041

O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău

Recent a fost lansat videoclipul de pe albumul omonim intitulat Show Me The Face al cîntăreței canadiene Chinawoman. Clipul a fost realizat de regizorul din Letonia, directorul Studio Tanka, Mārtiņš Grauds. El este și moderatorul unui dintre atelierele de lucru din cadrul proiectului "Riga 2014", "Riga Cinema".

Locul acțiunii – lacul Sculeni.

Chinawoman, cunoscută și ca Michelle Gurevich, a crescut vorbind rusa cu părinții ei, tatăl ei fiind inginer în Leningradul sovietic, iar mama – balerină. Are un producător rus, Andrei Borisov. Michelle scrie cîntece triste cu aranjamente austere. Muzica ei este numită "sloukor" - piese melancolice lente, sunet de chitară suspendat în aer și o voce joasă tristă. Frumusețea este că muzica Chinawoman este strîns legată nu numai de Leonard Cohen, dar și de Edita Pieha: muzica a fost compusa de persoana care a ascultat în copilărie producțiile studioului "Melodia".

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

videoclip , muzica , Chisinau , lacuri

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1506
Populația:
1098 locuitori

Cerniţa este un sat şi comună din raionul Floreşti. Cerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Florești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1098 de oameni. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1506.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.