Mergi spre compartimentul: Muzica
23 iulie 2014, 11:55 Muzica views 10286
Moldova participă la Concursul internaţional „Novaia Volna”
Foto: trm.md
23 iulie 2014, 11:55 Muzica views 10286

Moldova participă la Concursul internaţional „Novaia Volna”

Republica Moldova participă la Concursul internaţional al tinerilor interpreţi „Novaia Volna", după o pauză de şapte ani. Ţara este reprezentată de solista formaţiei „Glam Girls", Lidia Isac. Cea de-a 23-a ediţie a competiţiei are loc la Jurmala, Letonia, în perioada 22-27 iulie.

Actuala ediţie reuneşte 16 cîntăreți din 13 state - Armenia, Georgia, Germania, Israel, Italia, Lituania, Rusia, SUA, Ucraina, Moldova ş.a.

Fiecare interpret va prezenta în cadrul concursului trei piese - un hit internaţional, un hit al ţării pe care o reprezintă, precum şi o piesă proprie.

Din juriul concursului fac parte artiştii Igor Krutoi, Igor Nikolaev, Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Leonid Agutin, Konstantin Meladze, Valeri Meladze, informează Moldpres.

Republica Moldova a participat ultima dată la Concursul internaţional „Novaia Volna" în anul 2007. Ţara a fost reprezentată de Natalia Gordienco, care a obţinut Premiul Mare.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica , Letonia , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.