20 decembrie 2023, 14:15 Personalități views 1300
Diana Rotaru a dezvăluit numele fiicei sale
20 decembrie 2023, 14:15 Personalități views 1300

Diana Rotaru a dezvăluit numele fiicei sale

Diana Rotaru și iubitul ei au dezvăluit numele fiicei lor, în cadrul unui interviu pentru „O seară perfectă”. Acum două săptămâni, aceștia au devenit părinți pentru prima oară.

Artista a decis să-și țină în suspans urmăritorii. Abia la două săptămâni după naștere, cuplul a făcut public pentru întreaga țară numele ales pentru nou-născută, scrie SHOK.md.

„Numele era pregătit demult. La mine era pregătit de când aveam eu 10 ani. Mi-a plăcut atunci foarte mult o actriță și am zis că dacă o să am o fetiță, o să-i pun acest nume. L-am anunțat și pe iubitul meu care este numele preferat pentru fetiță, iar el a venit cu numele lui”, a relatat Diana Rotaru.

„Eu am vrut să moștenească și numele mamei mele, la care țin foarte mult. Emilia este numele mamei mele”, a mărturisit Rareș Crăciun.

„Într-un final, i-am pus numele Laura-Emilia”, au spus Diana și Rareș.

La externarea din maternitate, iubitul i-a organizat Dianei un moment remarcabil. „Am pregătit o surpriză pentru Diana, cu îngerași, copilași îmbrăcați frumos, cu flori, cu muzică specifică”, a povestit Rareș.

„Pentru mine, momentul a fost WOW! Eu am coborât, știam că mă așteaptă ai mei și când am ieșit din ascensor cu bebelița deja îmbrăcată destul de gros, într-o hăinuță de lână, m-au întâmpinat copilașii cu flori, cu bucurie. Am început să plâng. Toată viața mea am visat să port acest nume, de mamă”, a mărturisit interpreta.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Dianna Rotaru , nume

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.